tisdag 13 september 2016

Värmepump ac

Har du funderat på en luft- luftvärmepump ? Luft-luftvärmepumpar kan också ge air-condition, men är vanligen lite dyrare än rena luftkonditioneringsmaskiner. Samtidigt har de också fler fördelar. Det finns en del felaktiga påståenden som cirkulerar angående luft- luftvärmepumpar.


Ett av dessa felaktiga påståenden är: ”Det är alldeles för dyrt att köra luft-luftvärmepumpen på kyl-läget”. Vi förklarar hur det egentligen ligger till.

Vad är luftkonditionering ( AC )? Luftkonditionering är en teknisk process avsedd att kyla inomhusluft till rumstemperatur vid hög utomhustemperatur. Till skillnad från värme kan kyla inte produceras. När man kyler ett ämne avlägsnar . Med en enkel komplettering kan din värmepump även ge skön svalka under årets varma dagar.


Ställ bara in den temperatur du vill ha så sköter värmepumpen resten. På så sätt får du en heltäckande klimatanläggning med ett behagligt . Sedan måste tillskottsvärme tillföras för att inte få kalldrag.

Verkningsgraden är mkt bättre än traditionell ftx. Dock är det en värmepump med begränsad livslängd (år). Kolla på IVT eller Nibes . Nu är det dags att rusta huset för värme! Isoleringen håller värmen ute på sommaren och inne på vintern, perfekt!


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Tillverkarens artikelnummer, NE12JKE-1. Utförande, Delux Inverter. Produktnamn, Panasonic CE12LKE.


Det finns ju folk som inte vågar använda AC :n i bilen också eftersom dom tror att den innebär ekonomisk ruin. Vi kan det mesta när det gäller värmepumpar, luftkonditionering, avfuktare och AC i fordon. Luftvärmepump är ett bra sätt att spara in på sina uppvärmningskostnader. Ludvika Kylservice erbjuder försäljning, installation och service för kylanläggningar och AC. Och för dig som inte vill vänta för länge på att investeringen ska börja betala sig är Innovas luftvärmepumpar det perfekta valet.


De är pålitliga, prisvärda och lite extra smarta eftersom du kan styra värmen via en app.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения