fredag 1 april 2016

Canvac luftfuktare

Luftfuktare motverkar torr inomhusluft. Canvac luftfuktare ger dig bättre inomhusmiljö. Vi tillbringar den mesta tiden inomhus och därför är inomhusluften viktig för vår hälsa. Det är viktigt att den inte blir för torr.


En för torr inomhusluft kan orsaka torr hu torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk och kan även förvärra astma. Kraftfull och lättskött luftfuktare där du kan välja både varm och kall ånga.

LED- display med behagligt ljus som som du kan sätta i nattläge för en behaglig sömn. Timer på upp till timmar finns och när vattnet . Du justerar enkelt ångutloppet med det enkla vredet. Vill man ha en väldoftande arom går det att tillsätta detta. Det stora tanklocket gör det enkelt att rengöra produkten. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Jämför priser och produkter från CanVac , st produkter. Lokalyta: 65m², HEPA Filter, Kolfilter.

Hög luftfuktighet i ett rum kan orsaka kondens på fönster och möbler. Om detta händer, stäng av luftfuktaren. Placera aldrig luftfuktarens underdel under vattenflöde eller doppa den i vatten. Med varm- och kallbefuktning, inbyggd hygrostat. En Q Air Breeze luftfuktare ger automatiskt en lagom luftfuktighet som både människor, djur och växter trivs som allra bäst i. Alltid snabb leverans - Klimatshoppen.


Letar du efter billiga produkter online inom kategorin luftfuktare ? Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige. Det gör att du både spar pengar och tid. Stängs automatiskt när vattnet är slut. Liten luftfuktare upp till M2. En luftfuktare håller inomhusluften på rätt fuktighetsnivår och ger dig en hälsosammare inomhusmiljö.


En relativ luftfuktighet på mellan och ger en bra inomhusluft som alla . Få en renare, skönare och fräschare inomhusluft hemma med produkter från Canvac ! Hos oss hittar du robotdammsugare, centraldammsugare, luftavfuktare, luftfuktare , värmepumpar och tillbehör från Canvac. Topptestad av Energimyndigheten, CanVac Q Premium LCD har en 2-stegs högpresterande By Pass motor. En centraldammsugare som klarar alla tänkbara hustyper och storlekar.

Mariestadsbaserade företaget Canvac säljer centraldammsugare av sitt eget märke samt luftavfuktare, luftfuktare , luftvärmepumpar, luftrenare och ventilationsvärmeväxlare från Mitsubishi Electric. Sedan en tid tillbaka hjälper vi Canvac med deras marknadsföring och förutom en nyligen genomförd profiluppdatering jobbar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения