fredag 15 januari 2016

Wärmo kassetten

Inte ens att galler i kåpan behöver monteras dit. Värmen cirkulerar inne i kassetten och släpps ut genom kassettens frontgaller. Ett mycket större fönster som ger mer strålningsvärme och ljus än den gamla kassetten.


Reglermöjligheter av både primär och sekundärluft gör att samma ved brinner dubbelt så länge samt att vi får en fin glödbädd. Kontor och lager ligger i Motala,.

Wärmo rak, plant glas: 9. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products. Products without images have been hidden. En insats med sidoglas, tillverkad helt i gjutjärn för din öppna spis. En sprakande eld i den öppna spisen har alltid fascinerat oss.


Dessvärre är den öppna spisen en direkt dålig värmekälla. För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern, effektiv .

Där tätar du runt överdelen på kassetten. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Handölkassetten P hade den högsta verkningsgraden, procent. För Keddy super kassetten 2var den procent.


Med mycket mindre ved än tidigare får du ut ännu mer värme och en brasa som brinner längre. Mycket värme med lite ved. Värmen den avger räcker för att täcka värmebehovet i de flesta villor.


Kassetten monteras in och tätas runt om. Steigen oder Fallen die . Installerar du en modern kassett i din. Dörren till en spisinsats är av avgörande . Camina 600BK, endast insats. Kan du besøge hjemmesiden.


En god stund nå har vi også hatt ambisjoner utenfor Sverige. Med svensk produksjon og design av . Bruksanvisning och eldningsråd.

Illustrationer och skisser. Prestandadeklaration och . Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får. Den största fördelen med att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения