onsdag 13 januari 2016

Värmekabel

FROSTGUARD VÄRMEKABEL M. Självbegränsande värmekabel i. Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Värmekabel är en elkabel som avger värme när den spänningssätts. Vanliga applikationer är golvvärme, frostskydd i vattenrör, snöfria markytor, garagenedfarter, . F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.

Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Vi har ett stort sortiment av parallellresistiva kablar med konstant effekt och självbegränsande egenskaper samt serieresistiva kablar med mineralisolering eller teflonisolering. Våra kablar är utvecklade för att klara de tuffaste industriella applikationerna och vi hjälper gärna dig att matcha ditt behov med rätt värmekabel och . Kvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare.


Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel. Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig. Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering.


Hos oss hittar du elvärmekabel och elvärmeslinga som värmer upp vattenkoppar och elvattenkoppar för djuren i stallet.

Välj längd och typ för att sedan beställa hem till gården i lugn och ro. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt.


ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Vi arbetar med hela världen som arbetsfält.


FrostGuard - den enkla frostskyddslösningen för dig som vill göra jobbet själv. Nexans erbjuder en mängd olika värmekablar och värmemattor för inomhuskomfort, snö och is smältning på trottoarer, uppfarter, tak och avlopp, och frostskydd av vattenrör. En nyhet är självhäftande mattor med säkra integrerade skarvar. Läs mer om Nexans värmekablar här.


Backer har ett komplett sortiment av värmekabel och tillbehör för alla tänkbara användningsområden. De vanligaste är frostskydd för att motverka isbildning i dörrkarmar till frysrum och containrar. De kan dessutom användas för temperatur- bibehållning på behållare, rör, ventiler och hängrännor inom processindustrin mm.


En värmekabel avger värme när den spänningssätts, den kan lindas eller bakas in där man vill ha värme. Värmekablar har ett brett användningsområde både i industrin och på den privata marknaden. Några exempel på tillämpningar för värmekabel är uppvärmning av rör och flödesmedium, avfrostning, snösmältning,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения