måndag 25 januari 2016

Utomhus eldstad

ELDSTAD REDFIRE FUEGO 145CM ROST. Mysig eldstad med grillmöjlighet! Fuego håller temperaturen uppe under de sena sommarkvällarna och tillför något alldel. Utsmycka din uteplats, trädgård eller terrass med det lilla extra! Varför inte en stämningshöjande eldstad som även kan fungera som grill?


Vi erbjuder ett unikt sortiment av eldstäder, vedeldade grillar, ugnar och rökar som alla har det där lilla extra.

Ifall ni letar efter en eldstad utomhus har ni kommit helt rätt. I denna kategori hittar ni alla våra utomhuskaminer. Vi har idag ett medelstort utbud med många olika designer. Det är något magiskt med en flammande eldstad på altanen eller uteplatsen!


När man tänder en eld och ser de dansande lågorna så händer det något speciellt inom oss. Sena sommarkvällar och kalla vinterdagar förvandlas till en sagolik stund! Garden Flames säljer utomhus eldstäder av högsta kvalitet som sprider värme . Ger uteplatsen ett lyft och går att laga mat på.


Njut av långa sommarkvällar!

PVC överdrag till eldstad - PVC förvaringslåda - Sidebord till Rund eldstad. Elden drivs av en gasolbrännare i rostfritt stål som elegant täcks av lavastenar och obrännbara vedträn, eldstaden får då helt utseendet av en klassisk vedbrasa! Höjden på eldsflammornas justeras enkelt via vredet som sitter monterad på eldstaden . Någon som har erfarenheter om att sätta en eldstad på en träaltan? Jag är fundersam om risken för gnistor som sprätter. Utomhus eldstad - Rund - Antracit Grå på Tradera.


Med två murarhinkar, en säck torrbetong och lite vatten kan du själv gjuta ett eldfat. När du väl har skaffat hinkarna kan du utan problem avända dem som formar flera gånger. Eller kanske ett fågelbad. Isokern är en klassisk eldstad som finns för inomhus och utomhusbruk. Våra eldstäder är säkra, enkla att montera och kan fås i olika material.


Enkel eldstad utomhus , avgränsad med stenar för att elden inte skall sprida sig. En eldstad är en anläggning där kontrollerad eld kan göras upp för uppvärmning, matlagning och andra vardagliga sysslor. Människan och hennes förfäder har byggt eldstäder i hundratusentals år. Härlig eldstad som ger en behaglig atmosfär till varje hem. Eldstaden har senare utvecklats till den . Med sin stilfulla design passar Sandö i alla miljöer såväl inom- som utomhus.


Enkel att placera och lätt att flytta efter behag.

Ger en trivsam och ombonad känsla till ditt hem eller trädgård. Eldas med bioetanol spisbränsle. Pulverlackerad i en stilren svart nyans och . Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör.


Välkommen till PriceRunner! Tillverkad i Sverige av robust 3mm cortenstål. A product in our product range with the biggest fire pit. Made of Cor-Ten steal which is almost pure carbon steel but processed in order to have a protective layer on the surface to make it weather-proof.


The surface is originally reddish- brown (resembles the colour of rusting), which becomes darker within time.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения