onsdag 20 januari 2016

Värmare tält

Sep Man skall ju inte ha värmare igång när man sover. Välte själv en gasollampa i mitt tunneltält, men som tur var slocknade den och skapade endast ett litet hål i dåvarande sovsäcken. Detta trots att försökt förankra den i torklinan i taket etc. Tidigare hade jag ett billigt tunneltält och där kom jag åt att hänga . Förläng campingsäsongen med bra värmekällor.


Dancover har ett brett sortiment av värmare för både privatkunder och för mer professionell användning.

Den gemensamma nämnaren för de olika värmarna är att de är av hög . Brinner utan tillsyn hela natten. Fortare redo för matlagning än en vedkamin. Mycket lättare att ta med sig några liter bränsle än flera vedsäckar.


Två HeatPal- värmare kostar mycket mindre än en kamin. Gasvärmare används inomhus i tält m. Jag har sett att dom har schyssta gasolvärmare i USA, men har inte lyckats att hitta någon motsvarighet i Svea rike Fridens liljor. Att hyra värmare ger skön inomhustemperatur i tältet även under den kalla årstiden eller när vädret är sämre under sommarhalvåret.

Letar du efter gasolbrännare, brännare eller gasolvärme från Primus? Vi erbjuder allt från brännare till tält från Primus och andra kända varumärken. Hyr värmare från Westmans. Värm upp ditt event eller fest med våra effektiva värmare , vi har både de som drivs på el, gasol och diesel för att få riktigt bra effekt.


Vi har värmare i form av cafébord och ståbord för att på ett trevlig sätt kunna få ut värme bland gästerna utan att de tar onödig plats. Välj Rennosti-tält med vissa tillval och få rabatt! Minst skall du välja tält och bänken. För mer information klicka på produktrubriken för pop-up-sidan. Altai- värmare inkluderad.


Rennosti-är en riktig mobilbastu – lätt att bära och snabbt att uppföra ensam även. En effektiv och prisvärd värmare som förutsätter att du har ett 3-fas ampere eluttag. Det kan bli irriterande med fläktljudet en småkylig sommarkväll om man vill sitta i tältet å mysa.


Värmaren har både värmereglage och termostat. Jag använder fotogen värmare från Claes Ohlsson. Har den mindre modellen på 1. När man läser skötsel anvisningen för ett tält verkar allting vara olämpligt.


Förmånligt paketpris när du köper tält och Polarn värmare tillsammans! Två upprullningsbara fönsteröppningar, staglinor genom tre av väggknutarna, markflikar, utvändiga öglor i tak för förankringslinor, bärfodral och tältpinnar.

Modell, Storlek, Vikt, Mått ihopvikt . Benen skrovs av för transport. Amerikas mest sålda portabla gasolvärmare. Buddy, först i Scandinavien med en portabel gasolvärmare speciellt utvecklad för jakt och friluftsliv.


Denna rejäla gasolvärmare är med sin kvalitet och ringa storlek idéalisk för alla typer av utomhus aktiviteter där värme önskas, eller. Gasolvärmare kW ( för utomhusbruk inkl. gasol p11). Gasoltromb kW (inkl. gasol p11).


Elvärmefläkt 3V, kW. Värmefläkt 20kW (inkl. bränsle ca tim). Energibesparande och säker uppvärmning för utemiljö. Terrassvärmare som är upp till mer energieffektiva än gasolvärmare och utan risk för att bränna sig.


Vi presenterar här vår energieffektiva terrassvärmare. Exempelvis använder vår Imus endast 55kW i timmen. Detta gör våra värmare billiga i drift och mer miljövänliga. Utöver detta är de smidiga att använda, flytta och förvara.


Våra värmare avger värmen (som är luktfri) där den mest behövs, utan risk för att bränna sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения