torsdag 28 januari 2016

Lykta med spisbränsle

En mysig lykta från Dorre. Lyser upp tillvaron lite och ger dig värme. Med lyktan kan du både elda samt ha ett vanligt värmeljus i. Mysig lykta med svart fot som skapar en härlig stämning i ett rum alt utomhus.


Levereras med utsmyckningsstenar och en spritbrännare.

Vacker eldlykta från Lord Nelson som både avger värme och sprider en vacker ljuslåga. Passar lika bra på bordet utomhus en sval sommarkväll som inomhus under vinterhalvåret. Spisbränsle ingår ej, utan kan köpas på . Smycka ditt vardagsrum, din uteplats eller balkong med vackra ljuslyktor som levereras med utsmyckningsstenar och brännare.


Med denna deal får du st. Lamporna drivs av sotfritt spisbränsle som finns att köpa på bensinmackar etc. Anledningen är mer dyster och kall, rentav nollgradig eller värre – höst, vår, sommar och vinter.

Liten lykta : Höjd: cm. Diameter (glaset): cm. Denna vackra lampa är utrustad med både dekorerande stenar och en brännare för bioetanol. Bränslet är lukt och rökfritt.


Dorre Lykta rund koppar pläterad bioetanol höjd cm. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Välkommen till PriceRunner! Sprid ett behagligt ljus med ljuslyktor och ljusstakar i olika stilar. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager. Etanolbaserat spisbränsle för användning inomhus i dekorationsspisar, etanolkaminer och kaminer utan veke. Vid förbränning omvandlas spisbränslet till . Skapa mysstämning med flimrande ljus från elden.


Denna stilrena lykta brinner med milövänlig. En riktig värmespridare !

Fylls med spisbränsle (bioetanol ). Ger ifrån sig en härlig värme och ett lika härligt sken. Har därför googlat runt lite och det som verkar rekommenderas till ändamålet är spisbränsle. Och är det att det är lampolja som gör att brandlarmet går?


Kommer det inte hända med spisbränsle. Hej, Jag har köpt en flaska Kemtyl Karneval. Clas Ohlson är certifierad som en säker e- handlare . Sotar ej och ger ingen lukt.


Brinner riktigt fint med stor gul låga. På innehållsförteckningen står det att det är denaturerad etanol. Under mörkare sommarkvällar är det mysigt att tända sin lykta Nu har vi spisbränsle att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения