torsdag 28 januari 2016

Landmann gasolvärmare

Effektiv terrassvärmare med stomme som är tillverkad av lackerad plåt. Reflektorn sprider värmen åt sidorna. Ej som permanent värmekälla.


Ha alltid uppsikt över gasolkaminen då den används! Mått (ca): x 7x cm. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.

Välkommen till PriceRunner! Slang och regulator medföljer ej. Snygg och högkvalitativ gasolvärmare som blev utsedd till bäst i test i Wiseguide. Se om varan finns i butik. Utnyttja din uteplats under en större del av året med en terassvärmare.


Gasolvärmare 10kW, Sunwind. Denna produkt passar om du söker: Terrassvärmare. Värmer ett område upp till.

Klicka för en större bild). BeskrivningRelaterade produkter. Dold flaska-lätt att byta. Effekttill 9kW(steglöst ställbar) . Landmann terassvärmare gasol.


Detta förlänger grillsäsongen och är perfekt för att värma uteplatsen eller värma altanen. Solar cells transform sunlight into energy - requires no electrical connections. Easy to use because no cords or plugs are needed. Karta och vägbeskrivning.


Regulator som passar till alla gasolgrillar och gasolvärmare från Scandy Garden, Barbecook och Grand Hall. Säkerhetskoppling till gasolgrillar och värmare som drivs av gasol. Med manometermätare som kontrollerar täthet och gasolmängd som är kvar i gasolflaskan. Godkänd för Sverige och Island.


Visar att kopplingen är . This Pin was discovered by Andrea Sundström. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Finns det inte i listan så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения