onsdag 20 januari 2016

Permeter skorsten

Permeter är testad för temperaturklass T600. Vi ger också alltid års garanti på materialet. Du kan välja mellan svart, grå eller vit skorsten till meterpriser. Schiedel – Ledare i Europa i skorstenen och värmeinstallation.


Oavsett om du drömmer om en öppen spis, har köpt en ny vedspis eller om din befintliga skorsten behöver renoveras, har Schiedel skorstenar garanterat en produkt som passar dig.

Alla våra skorstensprodukter är noggrant anpassade till framtida . Du anger bara vilken RAL-kod du önskar få permeter lackad i. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter , flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Priset gäller vid köp av angivna skorstenspaket (se vägledande prislista under Ladda hem).


Givetvis kan du även få permeter i andra färger (pristillägg).

Handla enkelt och smidigt med. Läs noga igenom monteringsinstruktionen innan du påbörjar arbetet. Då spar du tid och onödigt besvär. Innan du börjar montera din . Du står inför ett husbygge eller en renovering, kanske är du redan i full gång.


En värmepanna eller en eldstad vill du förstås ha, men vilken typ av skorsten är den rätta för just dig? Vi kan erbjuda blockskorsten respektive stålskorsten, du får en överblick av vårt . Vilken takbeklädnad du har? Om du vill ha svart och grå skorsten inne? VI SKICKAR ALDRIG UT SKORSTENAR UTAN ATT KUND HAR GODKÄNT LEVERANS PÅ MAIL.


Jag anlitade några klantverkare för installation av kamin och skorsten för några år sedan, firman gick i konkurs innan de var klara, så jag kan inte. En fundering, det är inte så att dom hoppat över svepen med justerbara spännen som ska sitta över varje skarv? PERMETER Schiedel skorstenar.


Den består av ett innerrör, isolering och ett ytterrör. No automatic alt text available. Christer Carlsson, John Martin Gjerde, Anete .

En nödvändighet för att kunna njuta av en brasa är att man har en bra skorsten. På Brashuset väljer vi bland skorstenar från NVI, Schiedel och Premodul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения