torsdag 21 januari 2016

Vattenmantlad kamin

Jo, med en luftburen vanlig kamin värmer du rummet där den står, att få värmen att sprida sig tar tid. Du får ofta elda på effekt på ca. W för att inte få för varmt i rummet. Outnyttjad kapacitet helt enkelt.


Men med en vattenmantlad lösning får man brasmys i rummet där kaminen står. Och av din brasvärmes kapacitet . En vattenmantlad kamin gör att du får bättre komfort i huset och ger dig möjlighet att elda längre än med en vanlig kamin. Istället för att värmen enbart går ut i det rum kaminen står så finns möjligheten att lagra energin i en ackumulatortank som gör att du kan använda den när den behövs. Prislista vattenmantlade kaminer.


Bredaste sortimentet av vattenmantlade kaminer som värmer upp hela huset. En kamin i huset som genererar reell värme har blivit ett attraktivt vapen i kampen mot alltför höga uppvärmningskostnader. För den som har ett litet hus och ett vattenburet uppvärmningssystem kan en vattenmantlad kamin vara svaret på frågan om vilken typ av kamin som lämpar sig bäst. Kaminen är utrustad med IR-glas som . Vi håller konkurrenskraftiga priser på vattenmantlade braskaminer i gjutjärn!


Välkommen till PriceRunner! Komplettera min fjärrvärme med en vattenmantlad. Vad menar vi egentligen när vi säger en smart vattenmantlad kamin ? Vattenmantlad braskamin, något att satsa på? Det innebär att du får värme från kaminen i hela huset genom dina vanliga element. Den ger, till skillnad från en vanlig luftkamin, en komfortabel värme i hela huset och det blir möjligt att . BILD:kökspanna vedspis med . Med en vattenmantlad kamin värmer du upp tappvatten samtidigt som du njuter av en mysig brasa.


Ekonomiskt och praktiskt! Kontakta oss för mer info! Artnr: Nexus Aqua kakel kulör blank svart svart stål inkl installationspaket.


Artikelnamn: Nexus Aqua kakel kulör blank svart svart stål inkl installationspaket. Nordic värmesystem vattenmantlade kaminer och pannor ger inte bara den trevliga mysfaktorn med direktvärme utan också värme till hela huset och även till varmvatten. Den gör att du får bättre komfort i huset och för att värmen inte enbart går ut till det rum kaminen står så finns möjlighet att lagra energin i en . En luft-vattenvärmepump i monoblock-utförande är perfekt för dig som vill kombinera flera olika uppvärmningskällor, exempelvis vattenmantlad kamin , solfångare och värmepump. Till monoblock-värmepumpar från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения