fredag 29 januari 2016

Installera pelletskamin

En pelletskamin fungerar i stort som en vedkamin – båda ger brasvärme och har hög mysfaktor. Men medan vedkaminen brinner med hög effekt under kort tid kan. Enkel att sköta och effektiv som värmekälla. Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov.


KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en befintlig.

Pelletspriserna har ökat kraftigt. En flexibel och smidig lösning som även blir betydligt billigare än att ha skorsten. Sedan skorstenslösa pelletskaminer lanserats har intresset för denna värmekälla ökat avsevärt.


Avfall får du aldrig elda, varken i trädgården eller i din eldstad. Med avfall menas plast, spån skivor, tryckimpregnerat virke eller lik- nande. Använd ve briketter, pellets eller lik- nande bränslen och se till att bränslet är torrt. Med en MCZ indbygningsugn kan du integrera en pelletskamin i en eksisterande öppen spis i hemmet med alla fördelarna vid en vanlig pelletsugn.


Vi säljer endast kvalité kaminer.

Om du installera en pelletskamin , får du skönare värme till låg kostnad och dessutom. Uppvärmning av bostaden är en stor fråga. För hundratusen villaägare är svaret pellets. En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm. Många som väljer pellets gör det med anledning av den enkla hanteringen, där både den vardagliga användningen och rengöringen sköts snabbt och effektivt.


Emil Josefsson är en villaägare som kan intyga det. I sitt nybyggda hus i de västra utkanterna av Jönköping, valde han att installera en pelletskamin. Din kommun har möjligheten att tillåta dig att installera eldstad och skorsten med alternativen: Det kommer att. KMP ”Drag” är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskamin utan skorsten.


Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Till denna kommer vi bland annat att ha en 5l ackumulatortank och några meter skorsten (kaminen kommer att stå på övre planet, så det kan räcka med cirka - meter). Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten. Prisuppgiften är ungefärlig. För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Byte av gammal vedpanna, braskamin, pelletskamin m. Byte från oljebrännare till pelletsbrännare i befintlig panna.


Du ska också ange typ och fabrikat på den eldstad du ska installera.

Att installera en pelletskamin innebär att du behöver dra ett skorstensrör genom taket, såvida du inte kan använda en befintlig kanal i en murstock eller skorsten. Nu finns det en ny metod som kräver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения