onsdag 20 januari 2016

Rökrör

Finns i följande dimensioner: Ø1mm inre diameter - tjocklek 1mm. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov.


De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd. Skorstensrör, skorsten, rökrör , rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser.

Vi är Europas största webbutik specialiserad på rökrör och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel: Då löser vi det! Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin.


Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Rökrör används för anslutning av kamin, eldninspanna eller annan eldstad till befintlig murad skorsten. Rökrör 1eller så kallat kaminrör används mellan en kamin och murad skorsten.


Rökröret förbinder eldstaden med den murade skorstenskanalen enkelt utan klämband.

Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Här har vi samlat alla våra Rökrör - Ø1mm från kända och klassiska VVS- tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer!


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Harvias rökrör har CE-märkning, vilket betyder att produkterna uppfyller de internationella kraven på brand- och brukssäkerhet i anknytning till produkten. Oisolerade 80mm rökrör till pelletskaminer.


Snygga rörkombinationer till din pelletskamin. Sveriges bredaste sortiment på anslutningsmöjligheter. Vackert lackerade i mattsvart och tillverkade i kraftigt mm stål. Obs, i alla honändar sitter det silikonpackning monterat så det behöver således inte köpas till varje skarv.


Som nybörjare vill man ju gärna fråga innan man gör något, så även i detta fallet. Huset jag nyss flyttat in i har en kamin och där. Att det ska vara gastätt anslutning mellan rökrör och skorsten förstår jag däremot. Blir det skorstensbrand så får luft inte ta sig in den vägen. Undvik cementbruk om det ska ligga mot röret.


Eldfast bruk finns också . Aduro erbjuder ett allsidigt rökrörsprogram i samma färgnyans som kaminerna.

Användas vid tillslutning till murad skorsten. Kolla listan över rökrör. Rökrör till pelletskaminer, skorstendelar till pelletskamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения