måndag 18 januari 2016

Köksfläkt glas

Witt WITT WSE 6B Skrå Vægemhætte. Snygg fläktkupa för väggmontage med tre hastigheter, halogenbelysning och metalltrådsfilter. Kolfilter finns även som tillbehör till denna fläkt.


Thermex VERTICAL-LINE är den nytänkande serien både avseende design och funktion. Den ger dig möjlighet att utrusta ditt kök som ett proffs.

VERTICAL-LINE har, som i de flesta restaurangkök, en snedställd yta vilket ger gott om plats och rörelsefrihet över spisen. Den snedställda ytan som fångar upp oset ökar . Rostfritt stål, härdat svart glas. Hållbar, kraftig, med handstyrning.


Eu kvalitet, års GARANTI, fri frakt. Snedställd köksfläkten MAGNUM LYX vit glas är den nya generationens köksfläkt med en häftig och unik design. Fläktens framsida och baksida är designad av hög kvalitets härdat glas.

Köksfläkten är en kantsugfläkt. Under glas luckan sitter fettfiltret som kan maskindiskas. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Köp Ljusdiffusor i glas till köksfläkt direkt från Electrolux.


Detta rektangulära lampskydd sitter på undersidan av köksfläkt. Vägghängd design köksfläkt KASKADE LYX svart glas Vägghängd vertikal köksfläkt Kaskade LYX svart glas Kaskade LYX är en lyxigare modell av Kaskade. På frontpanelen av köksfläkten har vi tre paneler av härdat glas som är anslutn. Smart design som lyfter ditt kök … SWINDON är en stilren köksfläkt , i rostfritt stål med glasskärm, för väggmontage. Modellen har energibesparande LED-belysning och en smart styrning som är lätt att manövrera och enkel att hålla ren.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Har en Thermex Bristol optica 6där tre av fyra små glas som sitter för spotlightsen gått sönder. Dålig kvalitet absolut, men fläkten har några. Kraftfull Fläkten klarar att filtrera upp till 8mluft i timmen och är extremt effektivt, samtidigt som ljudnivån . Utförande, Vägghängd fläktkåpa.


Användning, Väggmontering.

Passar till, Frånluftsdrift, Recirkulation. Energieffektivitetsklass, B. Sverige - handla i Electronic Star Online Shop till bra priser! Modellen CHAMONIX är en mycket snygg och elegant köksfläkt i glas och stål. CHAMONIX är utrustad med dekorationsbelysning som får glasskärmen att lysa i många olika färger.


Belysningen bygger på energisnåla LED-lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения