måndag 25 januari 2016

Kall luft fläkt

Välkommen till PriceRunner! Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat. Med en fläkt sätter du fart på luften och skapar bättre inomhusklimat. Särskilt på sommaren när värmen kan vara påfrestande, men även under andra årstider för att hålla igång luftflödet i hemmet.


I vårt breda utbud av friskluftsfläktar hittar du små och stora modeller. Allt från smidiga USB- fläktar och bordsfläktar till effektiva.

Kalluftsfläkt som svalkar luften med hjälp av vanligt vatten. Avdunstningen från vattenbehållaren i fläkten. Kanalfläkt, boxfläkt, kryddhyllefläkt, isolerad fläkt och alla modeller i EC utförande. Han tyckte vi skulle avvakta ännu eftersom det inte blåst in kall luft idag.


Fläktar i alla utföranden. Kanske var det bara så att spärren var trög första gången vi körde fläkten på riktigt och inte stängdes ordentligt. Idag hörs det tydligt när spärren åker fast då man stänger av fläkten och det blåser ingen kall luft.


NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Välj mellan fläktar , infravärme eller luftavfuktare.

Kom på att jag har en fläkt som blåser både varm och kall - luft. Det borde ju funka men jag får bara en skum tanke att kall - luften kommer . Luft - och värmeflyttare. Panasonic har tagit fram den här fläkten som går under namnet x22Qxvilken har möjligheten att blåsa ut mer luft än vad som den faktiskt suger in. Detta gör att fläkten blir effektivare på att sprida varm eller kall luft i rummet, miljövänligare och den ska även vara tystare än traditionella fläktar.


Mångsidig friskluftsfläkt som förutom att cirkulera luften även kan kyla och fukta den. Kylning sker med hjälp av kylklampar som läggs in (i färdigfryst tillstånd) i fläkten och sedan kyler den utgående luften. Fjärrkontroll och kylklampar ingår. Eller blir det för klent tryck?


Tappar man temp på vägen? Blir inte insuget svalt nog? Har en ny fristående köksfläkt (över köksö) som blåser kall luft rakt in ! Kan det ha blivit fel när dem installerade fläkten ? För tillfället har jag en 1mm datorfläkt som blåser ut där, men den känns inte speciellt effektiv även om den går på maxvarv och 12V.


Nu letar jag efter ett bra och billigt sätt att dra in hyfsat kall luft utifrån neders, och blåsa ut den varma luften där uppe på andra sidan. Vad finns det för fläktar som är runt . Kan man eventuellt bygga om det så den suger ut luften istället för att det skall komma in sjukt kall luft på toaletten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения