onsdag 27 januari 2016

Brandisolering ventilation

Läs också vad reglerna säger om isolering av ventilationskanaler. Brandisolering - montering. Invändig isolering av ventilationskanaler.


Paroc brandisolering används både för rektangulära och cirkulära kanaler monterade horisontellt eller vertikalt. PAROC Stenull är obrännbar och uppfyller kraven i den högsta brandklassen, Euroklass A1. AirCoat insulation for ventilation ducts.

Genom att använda lösningar med PAROC Stenull erhålls ett underhållsfritt brandskydd under byggnadens hela livslängd. I tabellerna visas de vanligaste brandisoleringsalternativen med två fabrikat. Det finns fler fabrikat att välja på.


Nätmatta 30mm till brandisolering av ventilation , imkanaler och rökkanaler. Används för att isolera imkanal i vanliga villor. Beställ billigt och snabbt på nätet. I övriga fall krävs inte bransisolering i en villa, om du inte bryter brandceller. Den enda brandcell du normalt har i en villa är garaget.


Med värmeisolering av på ventilationskanaler menar man sådan isolering som ska minska värmeförlusterna från en kanal som innehåller luft.

Värme och brandisolering. Stenullsmatta, på en sida försedd med ett tunt ytskikt av nonwovenväv samt ett varmförzinkat trådnät. Dålig brandisolering och brandtätning är den största orsaken till spridning av eld och rök längs vanliga installationer för el, vatten, ventilation och orsakar ofta fatala bränder både. Ventilationsisolering, Rörisolering. Isover U Protected Wired Mat 2. Nätmatta till brandisolering av ventilation , imkanaler och rökkanaler.


På ena sidan är det påsytt ett galvaniserat nät och mellan det och ullen är en alu-folie inlagd. Håller brandklass EIvilket innebär att den ska behålla . Välkommen till PriceRunner! Hvor ventilationskanaler passerer en brandadskillende konstruktion skal der sikres mod brandspredning via kanalsystemet.


Dette bevirker der nu skal bruges nye produkter fra ROCKWOOL og ISOVER samt måden det skal monteres på er ny. Kontakt os for yderligere . VIISOL erbjuder ventilationsisolering i form av brandisolering , värmeisolering, ljudisolering, kondensisolering mm. Isolering med brandmodstandsevne, Kl. Läs gärna mer på vår hemsida.


Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения