måndag 25 januari 2016

Skorstensrör övergång

Passar inte standardskorsten till Din kamin eller panna ? Nordic Heating har eller tillverkar övergången från eldstad till skorsten ! Skorstensrör , skorsten , rökrör , rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Här finner du kompletta rörpaket, skorstenspaket, smidiga värmefläktar och andra praktisk.

KAMINRÖR_ T- RÖR_ Ø120mm. Rökröret är enkelt att montera. PANNKITT_ värmebeständig tättmassa_ patron 6kg för tätning. Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm. Beställ en övergång i cortenstål till kaminen!


Blandade rökrör med valbar diameter. För rådgivning, ring eller mejla gärna oss!

Till din pelletskamin har vi alla delar till rökrörsanslutningen. Gjord på RVS AISI 316L som är av mycket hög kvalité. Självklart är dessa rökrör försedda med CE-märkning och TÜV 6märkning. Godkända för temperaturer upp till 6grader.


Glöm ej att köpa till nödvändiga klämband och eventuella tätningsmaterial. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör.


Anslutningsrören är tillverkade av mm stålplåt och lackerade med färg som tål hög värme. Det påskyndar installationen av både skorsten och kamin. Skorstenarna från Schiedel (per meter 50) är isolerade, det betyder att det inte behövs schakta.


TELESKOPMUDUL När huset är klart, kan du . Dom har även en svart matt färg. Kaminrör kan lämpligen användas för att gå från eldstad in i murstock, för att användas som anslutningsrör in i en isolerad skorsten eller för att gå i schakt ( med dubbel rockwoolmatta). Vid montering vill man ofta ha hanarna uppåt.


Att gå med hona bort från eldstaden underlättar dock vid övergång till isolerade rör.

Jag behöver ansluta ett 150mm rökrör i en 200mm stos. Stosen är ett Schiedel rondo T-rör i schamotte (osäker stavning).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения