fredag 29 januari 2016

Täljstenskamin contura

En täljstenskamin har, förutom skönhet, egenskapen att hålla värme under lång tid. På vår hemsida hittar mängder av kaminer och närmaste återförsäljare. Täljstenskamin från Contura. Stephan Peterson är ägare till Eldabutiken i Mjölby, som har ett brett utbud av kaminer. Väljer du täckfront istället för värmehylla ovanför luckan, kan man också välja till powerstone som gör att du får ut ännu mer värme.


Modellen har gjutjärnslucka.

Välj med eller utan täcklucka på nedre facket. Contura 620T har omramning i värmelagrande täljsten. Ett extra värmemagasin i powerstone ger en avsvalningstid på upp till timmar! Denna höga täljstenskamin ger ett rejält tillskott av värme i huset. Välkommen in till oss - vi hjälper dig med val av täljstenskamin och installation i ditt hem.


Glas på tre sidor gör att elden upplevs av alla i hela . Lång värme och upphöjt glas! Den högt placerade luckan gör det mycket enkelt att öppna för vedinläggning, samtidigt som den smidiga designen gör att kaminen smälter in i ditt hem.

De stora sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera håll i rummet. Luckan kan fås i gjutjärn eller med glasfront som ger ett modernt uttryck. Kaminen visar riktigt mycket av elden och har hög verkningsgrad vilket ger dig mer värme för veden.


Vi har ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som bl. Vi säljer och levererar kaminer, kakelugnar och skorstenar i Båstad och till Halmsta Ängelholm, Helsingborg, Markary Laholm och . Framförallt, ta reda på vad som kännetecknas att vara en äkta täljstenskammin och vad som är en täljstensklädd braskammin i plåt. Läs mer här för att göra ett bra val av täljstenskamin ! This aajoda was not verified by your customer just yet. Källa: Eldabutiken Eskilstuna. En större kamin ger större effekt, det vill säga mer värme, än en mindre.


Det finns också bra sätt att få ut ännu mer värme ur sin braskamin. Add a powerstone or fan for extra heat output. The new, simple style stove without glass side panels fits neatly in a corner.


Med en bakugn utnyttjas . Off Topic: Vi är inne på att byta ut vår befintliga gamla spis till en ny. Frågan är vilken man ska välja. Det är ju ingen bamsekamin (145kg) så den kan ju inte utföra underverk.

Försäljning och installation av kakel klinkers kaminer eldstäder kakelugnar larm solfångare och solceller Dahlbergspojken är våtrumsbehörig enligt byggkeramikrådets branschregler för våtrum BBV Kundunika lösningar beträffande design materialval och utrustning. Plus: Ackumulerar värmen och sprider den jämnt över lång tid. Braskamin i vit lack med glaslucka från Contura.


Minus: Dyrare än en braskamin av plåt eller gjutjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения