tisdag 19 januari 2016

Kamin vägghängd

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Besök vår webbplats för mer information om fördelarna med en väggkamin. Ek och valnöt finns i lager, svart högblank är beställningsvara.


Köp Hovden Vägghängd Kamin - Svart på Trademax. Köp Rosara Vägghängd Kamin - Vit på Trademax.

Mattoni Vägghängd Kamin - Vit. Radius Design Floor Flame Ethanol Fireplace black frame, black stainless steel plate -. Vi har ett brett utbud av unika kaminer utformas och skapas i den skandinaviska designtraditionen. Denna vackra och funktionella nya kamin har en elegant avrundad front, snedställda sidor och upptar inte så mycket plats.


Vägghängd Q -Tee kan utgöra ett annorlunda, modernt och elegant bidrag till inredningen. Detta är en liten vedkamin med ett nytt och unikt uttryck designad av Hareide Designmill. Storleken och formen gör att den passar både i hörn och på rak vägg. Jötul F 1är en rentbrännande gjutjärnskamin med har sidoglas.


Sidoglasen ger extra mycket insyn till elden, med coating som förhindrar sotning på glaset.

Se våra urval av etanolkaminer till att hänga på väggen och i taket. Vi har alltid ett stort urval av vackra och billiga bioetanol kaminer. Upphängningen lyfter upp braskaminen dit du vill och sätter flammorna i centrum.


Kaminen är inspirerad av den berömda superellipsen. De två sidoglasen ger en extra elegant inblick till elden, samtidigt som den ger kaminen ett lätt och elegant uttryck. Tack vare den unika Aduro-tronic automatiken är ugnen lätt att . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Lotus Liva-serien erbjuder otaliga möjligheter – det är bara fantasin som sätter gränser. Du kan välja mellan en hög, medelhög eller låg variant av kaminen , eller en väggmonterad version.


Sidobeklädnaden finns som glaspaneler, stål eller täljsten som alla uppfyller olika behov med sin utmärkta kvalitet. Braskamin Scan-Line 7-Serie gör intryck med sin kompakta, moderna design. Det finns också möjlighet att välja vägghängd alternativ eller fotmodell.


Denna kamin har blivit en elegant, svävande möbel som framhäver elden på vackraste sätt. Aduro- serien, och tack vare den unika Aduro- tronic automatiken är ugnen lätt . Hos oss får du hög kvalitet till bra pris. Stort utbud av Kaminer hos Chilli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения