onsdag 27 januari 2016

Josef davidsson spisar

I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. Besök webbsidan för att finna delen för just din spismodell. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Vi säljer och monterar gjutjärnsspisar, kaminer, spiskassetter, murspisar, nya kakelugnar och skorstenar av kända varumärken. Josef Davidsson Eftr kaminer är handbyggda svenska eldstäder.


Renovering av spisar , kaminer.

Det finns enklare modeller, anpassade för mindre ytor så väl som större. Vedspis i gammaldags stil eller en modern vedeldad spis - Byt nu! Oavsett om du har en vedspis sedan tidigare som inte längre fungerar.


Helt enkelt en kvalitets kamin. Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning. Contura Kaminer och Insatser. Jötul Kaminer och Insatser. Morsoe Kaminer och Insatser.


I vår utställning med över kaminer hittar du kvalitetsprodukter från alla de ledande leverantörerna.

Utöver försäljning av kaminer så erbjuder vi våra kunder kostnadsfria hembesök, projektering och installation av alla . Till att tända grillar, öppna spisar , kakelugnar och vedspisar. Tänd eldsbullen upptill i kanten. Används enbart till att tända eldar med. Förpackningen går bra att elda.


Innehåller: Ljusvaxer, bl a bivax, vekgarn och träfibrer. Skorstenar kan vi erbjuda från NVI samt Premodul. Har du frågor eller funderingar om vårt kaminsortiment, ring gärna någon av våra säljare. Väl mött till Göteborgs mysigaste kaminbutiker!


Vi är belägna i Torslanda i Göteborg och i Härryda strax bredvid Landvetter flygplats. Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet. De går att installera i alla öppna spisar eller till att använda vid frimurning för en mer exklusiv syn. Den finns med många tillbehör som värmehylla, bakugn, . This wood burning stove is utterly perfect for the Tiny House. This Pin was discovered by ÇILGIN MEVDOŞ.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения