tisdag 6 oktober 2015

Varmvattenberedare eminent

Termostaten kan regleras upp till °C. Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel 1-fas och 2-fas anslutning. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Välkommen till PriceRunner!

Passar perfekt i sommarstugan. Vattenbehållare av kopparfodrad stålplåt med komplett monterad ventilutrustning inkl. Monteras hängande vertikalt på bipackad upphängningskonsol eller liggande horisontellt. Omkopplingsbar effekt kW 1-fas 2V, kW 2-fas 4V.


Leveranskopplad kW med 8mm sladd och . Lika effektiv som elegant. EMINENT -serien täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Med ytterkåpa av pulverlackerad vit plåt och gavlar av plast, isolerad med miljövänlig cellplast typ EPS. Levereras med ventilutrustning och blandningsventil samt stickpropp för 1-fas 1kW. Kan även kopplas 2-fas kW.


Rinkaby Rör säljer VVS, Placeras hängande på vägg eller liggand på golv. Ventilpaket med avstängningsventil, backventil, säkerhetsventil och blandningsventil ingår. NIBE EMINENT täcker med sina olika storlekar många behov av varm vatten.


Det designade ytterhöljet av stålplåt har gavlar av slagtålig plast i matchande toner. Med komplett ventilkombination. Elektrisk varmvattenberedare för t ex mindre fritidshus, rostfritt. NIBE varmvattenberedare Eminent emalj Att besöka sommarstugan är något som ska vara avkopplande och trevligt.


Men om ditt varmvatten tar slut snabbt eller om du inte har tillgång till det alls kan semestern påverkas negativt. I gengäld kräver den en skyddsanod av magnesium (offeranod), som förhindrar skador på emaljen. Om man har mangan i vattnet kan det reagera med magnesiumanoden, och kan ge illaluktande vatten.


Har du en beredare från NIBE, typ Eminent E eller typ Compact E, finns det en anod av zink som tillbehör som du kan . Vi har dragit in vatten till stugan och ska nu då installera en varmvattenberedare.

Jag har hela tiden varit inställd på att vi ska ha en Nibe Eminient.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения