onsdag 14 oktober 2015

Rengöring av luftvärmepump

Luftvärmepumpen behöver rengöras med jämna mellanrum. Du måste borsta av lamellerna på inne- och utedelen, samt rengöra filtret. Efter att en medarbetare tipsat om rengöringssprayen Climaclean på instagram har många frågor och beställningar kommit in till oss.


Det har visat sig finnas ett stort intresse i att kunna serva sin värmepump på egen hand. Med detta inlägg hoppas vi kunna förenkla rengöringsarbetet så att din värmepump.

Vi visar hur du på bästa sätt rengör luftvärmepumpens inner- och utedel. Serva din luftvärmepump själv med Q Effect rengöringsmedel, speciellt framtagen för effektiv rengöring av luftvärmepumpar. Effektiv rengöring av luftvärmepump. På en luft- luftvärmepump är det också viktigt att rengöra filtren.


Blir filtren blockerade minskar effekten. Att ta till vana att rengöra filtren regelbundet är det . Nån som vet om man kan göra ren lamellerna på en luftvärmepump själv?

Såg en spray som påstår att det är rengöringsmedel för en dylik, blev. Glöm heller inte att göra rent de luftfilter som sitter i din luftvärmepump varannan vecka. Yteffektiv - lämnar inga rester på ytan. Så här rengör du innerdelen: 1. Med rengöringsmedel Q Effect från Canvac rengör du enkelt din luftvärmepump.


Under uppvärmningssäsongen är det lämpligt att borsta av eller dammsuga inomhusdelens luftfilter ungefär en gång i månaden. Detta beror på att en luftvärmepump blir mindre och mindre effektiv med åren om man inte rengör den ordentligt, och de blir rejält skitiga! Efter att vi har gjort det jag strax ska beskriva så har vi kunnat sänka temperaturen med just grader på värmepumpen utan att temperaturen i huset har blivit lägre. Den här tiden på året är för många likställd med olika städprojekt.


Det tar inte särskilt lång tid och i det här inlägget går vi igenom hur du gör. Om vi börjar på utsidan så är det viktigt att . En smutsig luftvärmepump kan tappa upp till av sin kapacitet. Medlet är anpassat för värmepumpar från alla tillverkare.


Direktverkande el i hela huset, st luftvärmepump samt braskamin finns i gillestugan i källaren (braskaminen har jag haft möjlighet att elda med vid riktigt kall väderlek tidigare men numera med st pumpar så används den endast till myseldning), samt en . Det gäller till större delen bara innerdelen och det kostar 1. Service och rengöring av luftvärmepump Umeå.

Ventilationsutveckling skriver att för att öka livslängden gör de rent . DÄRFÖR MÅSTE EN INOMHUSDEL TILL EN. Luften i ett hus passerar genom inomhusdelen kontinuerligt under drift – dygnet runt! Rengöring och funktionskontroll. Damm, smuts och fett fastnar och minskar på sikt förmågan att spara energi. Dessutom sänks livslängden på din anläggning!


Vi utför rengöring av din luftvärmepump - utomhusdel och inomhusdel. Regelbunden rengöring av hela inomhusdelen, d. För rengöring av filter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения