torsdag 29 oktober 2015

Svenljunga spis och kamin

Renovering av spisar , kaminer. Har du en gammal vedspis, kamin eller skorsten i behov av renovering hjälper vi så klart till. Vi är återförsäljare för bl. Prenumerera på vår -kanal.


Directions to this location. Försäljning och renovering av gamla gjutjärnsspisar och kaminer , samt försäljning av diverse gamla ting.

Svenljunga samt annat relaterat till . Kontakter av företag i Sverige. Adresser, telefoner, visning på kartan och annan information. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Ansvarig Gjermund Aaberg år. Bokslut, styrelse, F-skatt,.


Bolaget ska bedriva försäljning och montering av braskaminer och kassetter samt renovering av skorstenar, kaminer och vedspisar. Firman tecknas av styrelsen . Kaminer Brandskydd Spiskasett Kakelugnar Insatsspisar Skorstenar Vedspisar Murspisar.

Möt en ”Airmove-veteran”. Han har just firat år i branchen och när det gäller Airmove är Gjermund närmast en veteran. I start tre år har vi nu jobbat framgångsrikt tillsammans!


Nyrenoverad vedspis Hq med nytt fundament och spiskupa - months ago. Erikssons kakelugnsmakeri AB. Beijer Byggmaterial, Filial 094. Vi säljer även skorstensp. Alltid samma dygnspris, valfri ankomstdag.


En mysig stuga med grästak mitt i skogen. Går även bra att tälta på tomten. Hyrs ut till max fyra personer. Fler efter överenskommelse. Kamin enda värmekällan och hyrs bara ut under den varmare delen av året.


Självklart upp till var och en att. Narvells återföräsljare som inriktar sig mot pelletskaminer. Notera att vissa har både pellets- och vedkaminer. Då är de med i båda listorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения