tisdag 27 oktober 2015

Kombi handskar

I deras sortiment hittar vi handskar för alla aktiviteter och temperaturer, för både vuxna och barn. De tillverkar handskar för alla typer av väder och aktiviteter och kombinerar mode och tekniska material på ett kreativt sätt. Kombi samarbetar med välkända skidåkare som Jon Olsson och PK Hunder och tillverkar allt ifrån . Storlek, Handens omkrets.


Mät runt handen, över knogarna.

Mät från handleden till långfingrets topp. K Animal Fmly Mitt, K Wild Animal Mitt, K The Juggle. J The Supra, Spoone WG JR Mitt, J Duke GTX Mitt, J Trust GTX Glove, Trust . Kanadensiska Kombi tillverkar varma vantar, handskar och mössor för både barn och vuxna.


Det avspeglas i Kombis breda sortiment av handskar fö. Varma dunvantar till funktionella vattenavstötande handskar och mönstrade, roliga barnvantar. Kombi har ett brett sortiment av främst handskar för olika slags väder och syften.

Deras utbud består av allt ifrån funktionella vattenavvisande handskar till gulliga barnhandskar i form av djur, aliens eller liknande. Det är lätt att känna igen Kombis produkter på barn då de ser till att designa sina produkter på ett sätt. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Idag drivs företaget av den fjärde generationen och har sin bas i Montreal, . Köp Dexter GTX handske från Kombi online eller i butik hos Intersport, Sveriges största kedja av sportbutiker. Håll barnens händer varma och torra med sköna handskar och vantar från Jollyroom. Vi har ett stort utbud av härliga vantar för både pojkar och flickor! Kombi - Shoppa säsongens modeller hos Ellos till bra priser. Handla snabbt och enkelt online hos ellos.


Handskar The Distinguished mens glove. Hög mudd håller värmen inne och kylan och snön ute. Förstärkta med skinnimitation i greppet. The Edge junior glove från Kombi är ett par smidiga handskar som är perfekt i backen och till skolan.


Reglerbart kardborreband på ovansidan och mjuk kant i fleece vid handleden. Jämför priser och läs recensioner på Barnkläder.

Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения