tisdag 20 oktober 2015

Termostat t2 golvvärme

TTermostat NRG-Temp golvvärme termostat. Välj mellan förinställda program hem, kontor mm, eller ställ in dina egna tider. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till.


Denna modell i familjen av NRG-termostater är . TA är en termostat särskilt konstruerad för golvvärme.

Den har följande funktioner:. Användning av termostaten med värmemattan. Tänk på att golvsensorn måste. Nya generationen termostat från Thorin-Thorin. I T2s nya standard för golvvärmetermostater möts komfort och kraftfulla funktioner.


Användarvänlig Utrustad med en . NRG-DM passar de flesta av T2s mattor.

Hände mig också för en vecka sedan, fast med en Ebeco therm 3termostat. Allt ser ut att fungera som vanligt men ingen värme. Inte orkat kolla än så som etompau skriver, känns meningslöst när det till 9 säkerhet är just det som är problemet, termostaten lägger inte ut någon ström på slingan. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Välj rätt termostat för dina behov i tabellen nedan. Standardtermostat för golvvärme. Energibesparande golvvärmetermostat. T2QuickNet-9 T2Röd och T2Blå).


Golv- eller rumsgivare eller en kombination. Clas Ohlson Programmerbar termostat för bättre energieffektiv. Digital golvvärmetermostat med klockfunktion T2. För att underlätta för våra kunder med värmegolvet T, har Titania tagit fram en instruktionsvideo för att göra rätt inställningar. Inbyggnadsdjup endast mm.


Avsedd för elektrisk golvvärme. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning.

Energieffektiv golvvärme för högre komfort, Raychem och T2. Men golvvärme används också med fördel i hotellrum, äldreboenden, sjukhus, förskolor och omklädningsrum i sportanläggningar. Levereras alltid med påmonterad kallkabel för anslutning till termostat. T2NRG-Temp golvvärmetermostat, enkelt programval vid uppstart. Flexibelt val av golvgivarvärde: 2-k?


Vid fel på termostat levererar Tyco Thermal Controls en ny termostat. Följande täcks inte av garantin - Installationer, förändringar. Om installationen utförs av en installatör som är TCertified Pro gäller års totalgaranti.


Förutsättningar och villkor . Ett enkelt sätt att spara energi, minska elkostnaderna och öka komforten hemma är att installera elektroniska termostater som styr uppvärmningen. Tgolvvärme 7kvadrat fel köp för stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения