onsdag 7 oktober 2015

Solslinga ackumulatortankar

En solslinga användes för att ta emot den värme som solfångare ger och överföra den till ackumulatortanken på ett effektivt sätt. Vi har ett brett utbud av ackumulatortankar med en solslinga eller med två solslingor i, som kan kopplas ihop med alla solfångarsystem. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Utrustning till ackumulatortank.

Många ackumulatortankar kan fås med varmvattenberedare, plattvärmeväxlare eller spiraler för tappvarmvatten. De finns även med solslinga för koppling till solfångare. Välj om du behöver en dubbelmantlad ackumulatortank eller ett utjämningskärl. Ackumulatortankar lagrar både värme och varmvatten från husets värmepanna.


Vill du stapla ackumulatortankar ovanpå varandra väljer du rätt modell för det. Tänk på att matcha tankarnas storlek och antal med en värmekälla som har . Isolering: 300L – 100mm grå neodul isolering. L – mm polyuretan grå plastbeklädd.

Tillbehör: Förrådsberedare, varmvattenslinga, solslinga , monterad shunt. Med en en varmvattenberedare eller ackumulatortank med solslinga får du kompletterande uppvärmning med hjälp av energisnål solvärme. Solenergi ger mycket billig energi.


I princip krävs endast en liten mängd energi, för att få vattnet att cirkulera. Hos oss hittar du också Strömsnäspannan KV3med solslinga. En solslinga hämtar värme från solvärmen och ger nästan helt gratis värme vid soligt väder. Att ansluta solslingor ger ett komplement av både billig och miljövänlig värme.


Till Strömsnäspannan KV3med solslinga. Installera en vedpanna som jobbar direkt mot två ackumulatortankar (exempelvis st Dalatanken på 7liter var). På sommarhalvåret nyttjar vi solvärmen och då används endast huvudtanken som har inbyggd solslinga och en elpatron som reserv. På vintern, när vi behöver elda, används båda tankarna . ISOLERING: mm mineralull plåtbeklädd.


FÄRG: Galv eller vita plåtar, pur-isolering mm, svart oisolerad. TILLBEHÖR: – Förrådsberedare. Metro Therm breddar sitt sortiment ytterligare. Tack vare den fusionen i Finland så kan vi nu erbjuda skräddarsydda lösningar för ackumulatortankar upp till 10 .

Lösningarna är ritade för 7liters ackumulatortankar men systemen kan naturligtvis användas även för våra andra modeller. Systemlösningarna är ett. Skillnaden består i att det sitter en extra solslinga i ackumulatortankens övre del. Solvärmepaket Solslinga - Solvärmesystem med till solfångare för inkoppling till ackumulatortank med solslinga. Solfångarpaket till energismart pris!


Du ger dig in i svåra saker som bryder många experter. Använd standard produkter med solslinga i mitten eller botten av tanken och pannvatten i toppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения