onsdag 14 oktober 2015

Spis insats

Våra mindre spiskassetter är perfekta för dig som vill göra om din öppna spis till en mer effektiv värmekälla. Här på Kaminbutiken hittar du spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn.


Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis.

Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad.


På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. När man ska frimura använder man en insats i stål eller gjutjärn att bygga runt.

Samtidigt ges en effektiv . Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Du kan mura in insatsen själv eller använda våra färdiga moduler och få eldstaden på plats inom ett par dagar. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter.


Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Här finns inga andra begränsningar än fantasin. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring och snygga spotlights tar eldningen till en helt ny nivå.


Varför inte ta en hel vägg i anspråk . En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi.

Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden. Vad sägs om att spara pengar varje gång du tänder en brasa? Häng på världens mysigaste eluppror och uppgradera din öppna spis med en spiskassett. Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet.


Insats till öppen spis - Alternativ. Nu känns det som om hösten är på ingång och jag funderar på att montera en spiskassett i min öppna spis för att behålla värmen bättre. Tänkte höra här om någon . Om du installerar en insats eller kassett i din öppna spis får du en helt annan värmekälla.


I stället för att suga ut värmen ur rummet så får du en skön värme när du eldar och det går åt betydligt mindre ved. Här hittar ni insatser som kan användas både för installation i en öppen spis och för frimurning. Vad du än väljer, öppen spis , spis , kakelugn eller någon annan av Brunners värmeprodukter, så märker du att de är värda sitt pris!


Alla delar är tillverkade av skickliga hantverkare och till 1 i Tyskland. Våra ledande innovationer och idéer om värmesystem, öppna spisar, kaminer och ugnar har redan övertygat kunder . Elektrisk öppen spis - Cavalli. Vill du bygga en frimurad öppen spis med en insats som grund?


Hos Elda Stockholm hjälper vi dig oavsett önskemål på form och funktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения