fredag 23 oktober 2015

Azuro poolvärmepump

Värmepump BP-50WS-C är endast avsedd för uppvärmning bassängvatten, och ekonomiskt att hålla dess temperatur. Optimal användning är för pooler med en vattenvolym till till m3. Värmepump uppnår högsta effektivitet vid lufttemperaturer mellan och ° C. Principen för drift av värmepumpen. Värmepump BP-85HS är endast avsedd för uppvärmning av pool och ekonomisk hålla dess temperatur.


Nedisad Azuro poolvärmepump - Varmepumpsforum.

Har satt upp våran ovanmarkspool nu och installerat en poolvärmepump. Köpte den beg men i mer eller mindre nyskick då förra ägaren kommit på att han behövde en större modell. Fick inte med någon manual till pumpen. Någon som vet var man kan hitta en manual online? Har noll koll på vad alla . Läs handboken noga innan du använder din poolvärmepump och spara den.


Om du har någon fråga om din poolvärmepump kontakta säljaren. Poolvärmepump AZURO BP-100HS är optimal för uppvärmning av pooler upp till kbm.

Vi har omsorgsfullt valt ut denna otroligt driftsäkra modell. En riktig arbetshäst som driftssäkert värmer din pool med bäst tänkbara kostnadseffektivitet. Våra effektiva poolvärmepumpar reducerar uppvärmningskostnaden med upp till . Lägg till i önskelistan loading. Produkten är redan i önskelistan! Njut av en varm pool och en lägre elräkning med denna effektiva poolvärmepump utvecklad speciellt för nordiska förhållanden!


Värmepumpen är lämplig för pooler upp till m³ och har utrustats med elektronisk avfrostningsfunktion, digital kontrollpanel och en värmeväxlare av titan som möjliggör användande i både salt- . AZURO POOLVÄRMEPUMP 6KW - Internet Of Trading. Trots sin hållbarhet är de. Det går alldeles utmärkt att köpa tillbehör såsom pooltak, poolvärmepump etc till dessa modeller.


Kontakta oss så hjälper vi er att . Hur mycket bör den sticka ut ovan mark? Det finns mycket att tänka på, poolpumpen ska stå någonstanns, den ska ha el, ska ni ha poolvärmepump ? Mitt tips är nog googla fram det . Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Välkommen till PriceRunner!


Hur stor skillnad skall det egentligen vara mellan inkommande och utgående vatten? Svar: Vi rekommenderar 1-ºC (läs av skillnad mellan parameter A och b ).

Om jag får problem med min värmepump hur gör jag då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения