torsdag 15 oktober 2015

Termostat kapillärrör

Beställ idag, leverans imorgon! En kapillärrörstermostat är en mekanisk enhet, som med hjälp av vätska i kapillärrör och bulb kan känna av temperaturer, i både luft och vatten, för att reglera temperaturen och uppnå lämplig. Termostat 0-200°C 1-pol JUMO 1-stegs med växlande kontakt.


Med separat givare, m kapillärrör. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.

Regal har ett stort utbud av termostater för industriautomation och fastighetsautomation. Dessa mekaniska termostater fungerar felfritt i tuffa driftsmiljöer med extrema fluktuationer i omgivningstemperatur och de är okänsliga för yttre miljöpåverkningar. Med en termostat monterad på elementet regleras detta helt auto- matiskt genom att termostaten minskar . Uponor push 23A och kapillärrör från termostat.


Används där radiatorventilen sitter svårtillgängligt – bakom en skärm, i konvektorgrav, under rist eller liknande. C för fjärringställning kapillärrör 0-m. Nån som har erfarenhet av radiatortermostater med kapillärrör ?

Enpolig växelkontakt (SPDT) med krypströmsäker kopplingsplint. Enpoligt växlande kontaktsystem, kapslingsgrad IP66. Inställbar mekanisk differens. Temperaturskala vid stängd ventil. Givare och fäste kan dras ut och placeras separat på vägg.


ENTL ger hög komfort genom att hålla rums-. Längden är 2xmeter, med utdragbar givare. Differensen mellan till och frånslag är ca 5°C. Denna EEx d-godkända termostat med anliggningsgivare används för. Explosionsfarligt område: Zon Zon (gas), Zon 2 Zon (damm).


Säkerhetstemperaturvakt STW. DIN-skena termostat med kapillärrör. Grundutförande: ATH-temperaturregulator TR. Typ: Kapslad termostat , serie ATH. I lager, leverans 1-dagar.


Kapillärrörslängd: Utan kapillärrör.

Produktbeskrivning Specifikationer. Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen . ENTL är en sjävverkande termostat anpassad till. Inbyggd i pumphuset finns ännu en termostatventil som för- hindrar att framledningstemperaturen i slingorna blir för hög.


MMAs ventilsortiment för att ge bästa möjliga rumsreglering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения