torsdag 22 oktober 2015

Vägghängd öppen spis

Välkommen till PriceRunner! Tack vare den fina formen har vi kunnat sätta stort glas utan att förlora effektivitet i förbränningskammaren. Resultatet är en annan typ av spis.


Ek och valnöt finns i lager, svart högblank är beställningsvara. Här kan ni hitta eleganta och snygga miljövänliga bioetanolspisar som kan placeras på väggar som en väggspis.

Tab väggmonterad bioetanolspis svart. Ifall ni skall ha en kamin med fyra stycken brännare rekommenderar vi att ert rum är större än kvm annars blir ni tvungna att ha ett fönster eller dörr öppen under . Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad.


ETANOLSPIS ger dig samma njutning som en vedeldad öppen spis , men utan sot och aska. Det är en perfekt lösning för människor som kan inte ha en traditionell öppen spis i huset, t. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT.

Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. Lyon vägghängda etanolkamin i valnötsfaner är en stilfull spis som passar i alla hem.


Luta dig tillbaka i fåtöljen och låt kaminen sköta resten, en rofylld mysig upplevelse utlovas. Radius Design Corner Flame Ethanol Fireplace black frame, polished stainless steel plate glass back wall . Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar, det ger dig en eldstad utan skorsten. Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis ? Nu är det möjligt för alla!


Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria. Vägghängda och fristående på. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris.


Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten. Dec Modellen Stockholm är en av våra mest sålda skorstensfria spisar. Med stilren och elegant formgivning passar den i de flesta heminredningsmiljöer och.


Gipsväggar förstörs (förlorar bärigheten) av relativt måttlig värme och är alltså olämpliga för montering av vägghängda kaminer.

Nov Perfekt för lägenheten, myskänslan och plånboken! Varför inte få hjälp att utforma en egen öppen spis ? Smal vägghängd modell ” Riviera LEGL” från Art Deco. Kaminerna ger också en hel del värme,. Säkerhets- och konsumentinformation.


Våra skorstensfria spisar eldas med spisbränsle som är en etanolprodukt. Spisbränslet ger en närmast lukt- och rökfri förbränning. Tänk på att all förbränning förbrukar syre, så det kan vara bra att öppna fönstret och vädra efter en tid.


Förbrukningen varierar mellan brännarna. Mar Smartson tittar närmare på olika skorstensfria spisar och portabla bordseldar. Hitta din favorit och läs. Alla har dock inte möjligheten att installera en öppen spis eller braskamin. Florens är en vägghängd modell i borstat stål som bjuder både på raka linjer och böljande former.


Den största fördelen med en skorstensfri öppen spis eller annan eldstad är självklar, du slipper installera en skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения