onsdag 28 oktober 2015

Texa takfläkt

Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (3-33W) motor. RPM), reversibel i alla lägen. Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood.


Designad fjärrkontroll ingår.

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! TEXA DESIGN Fenix Vit 132CM Takfläkt Fenix är en snygg och effektiv takfläkt som har sex olika hastigheter och fläkten är även reversibel med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Höjd 28cm Diameter 132cm Effekt max 32.


Lamporna kan du plocka bort om du inte vill ha dem på fläkten. Fläkten har sex olika hastigheter och du styr fläkten med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Tre hastigheter regleras med snöre eller fjärrkontroll ( ingår ej).

Inkl anti-wobbling system (med stång). Takfläktar är något som kanske inte är det fagraste i ett hem men kan mycket väl vara det viktigaste! Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag. Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner. Lampan Lampan, i, Störst på hembelysning.


Takfläkten Fenix från TEXA är en energisnål, effektiv och stilren takfläkt med sex olika hastigheter som regleras av en fjärrkontroll. Fläkten är dessutom reversibel så du själv kan välja åt vilket håll den ska snurra. Hej Jag har köpt mig en begagnad takfläkt av märket texa design som saknade installationsanvisning och jag hittar inget på nätet heller tyvärr. Reversibel - för användning även under den kalla årstiden för att pressa ner den varma luften från taket. Tystgående takfläkt med belysning (1xE14), hastigheter, avtagbar belysning, täcklock ingår.


Vit motor, vändbara blad i vitt resp, ljust trä Höjd: 20cm utan stång och belysning, 35cm med stå. Går att pendla, max graders lutning Mått: Diameter . Ljuskälla: 1x40W Sockel: EMått (BxØ): 900x2mm. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Fenix takfläkt är otroligt tystgående, energisnål och effektiv med olika hastigheter. Perfekt på sommaren när man vill ha svalt eller på vintern för att sprida värmen jämt i huset.


Reglera hastigheten smidigt med den designade fjärrkontrollen som medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения