onsdag 28 oktober 2015

Luftkylare med is

I sommarvärmen har de flesta av oss behov av att bli nedkylda emellanåt. Om stranden känns lite långt borta och om du heller inte har en pool i trädgården, kanske elektroniken kan kan hjälpa dig med värmen - eller rättare sagt att få mindre av den. Vi tar en närmare titt på . Centurion Aircooler AL-1är en flyttbar fläkt som kyler luften med hjälp av frysklampar.


Den är enkel att flytta runt tack vare hjulen. Lägg i frysklampar och luften strömmar genom isen och rummet kyls ner.

Allt du behöver göra är att addera is- packningen (medföljer) och vatten, efter detta kyler ARC 1. Praktiska kunskaper kylning. Kylningen med luftkylare är en helt naturlig och prisvärd kylmeto utan det stora energibehovet som ett luftkonditioneringssystem kräver för kylningen. Men en luftkylare är ingen luftkonditionering, där alltid kall luft genereras, oavsett temperatur och luftfuktighet. En luftkonditionering producerar . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Honeywell CL30XC är en snygg och effektiv luftkylare för att ge skön svalka i inomhusmiljöer. CL30XC svalkar luften med hjälp av vatten och behöver därför ingen utedel eller ventilationsslang genom väggen.

Den har en vattentank som rymmer liter vilket . Den robusta Honeywell CO301PC är en mycket effektiv luftkylare för stora halvslutna eller öppna miljöer. Med dubbla Honeycomb kylmedel på både fram och baksida, kombinerat med en kraftfull fläkt, levererar enheten det betydande luftflöde som krävs för att hålla stora utrymmen svala. Kalluftsfläkt som svalkar luften med hjälp av vanligt vatten. Avdunstningen från vattenbehållaren i fläkten.


Passa på att fynda redan idag! Effektiv och kraftfull luftkylare från Honeywell med liters tank. Portabel, enkel att flytta. Ger en skön, svalkande kyla.


Hemelektronik och vitvaror på nätet och i butik. Snabba leveranser (och installationer i Helsingborgsområdet). Möjlighet till 3-års garanti på både vitvaror och hemelektronik tillsammans med Santander Consumer Bank. Centurion AL-1är en luftkylare som ska sänka temperaturen i ett rum med hjälp av låta luft strömma runt kylklampar.


Inom kommersiell och industriell kyla har fläktförångare och fläktluftkylare en viktig funktion och ett exempel på användningsområde är i kyl- och kalllager för frukt, grönsaker och livsmedel. En bärbar luftkylare som även renar. Luftkvaliteten är lika viktig för komforten som lufttemperaturen. Håll den fräsch med denna bärbara luftkonditionering. Ingen installation, endast strömuttag.


Lätt att flytta tack vare hjulen.

Låg strömförbrukning (70W). Kyler luften med hjälp av frysklampar. Anslutning till rörsystemet skall göras av rörentrepre- nör. Luftkylare , kylvatten EQNN, EQCN, EQKN,.


Lamellvärmeväxlaren skall anslutas till rörsyste- met så att expansionskrafter eller rörsystemets egenvikt ej belastar vätskeanslutningarna. Vätskeanslutningarna är försedda med skyltar för inlopp och utlopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения