onsdag 14 oktober 2015

Skorsten till kamin

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din . Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten.

Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material. Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd. Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.


Skorsten från Schiedel är helt slät utan låsband. Murstocksanslutning - Om du har en murstock att ansluta till, då blir det både billigt och enkelt. Du kan köpa oisolerade murstocksanslutningar i olika längder och böjar mellan kamin och murstock.

Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten. Prisuppgiften är ungefärlig. För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. En skorsten är en investering som ska åldras med samma värdighet som resten av huset. Här finns information om våra skorstenar till kamin eller braskaminer. Modulskorsten, stålskorsten eller murad skorsten ? Vilken skorsten ska man välja till en braskamin ? Bra tips när du ska välja skorsten till din eldstad.


Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Använd gärna vår mall för kontrollplan! Dock modell ”ful” så nu står vi i begrepp att köpa en ny.


Magnus monterar kamin och visar hur bygget av skorstenen går till inne i huset.

Köp din skorsten på nätet. Har du sett vårt utbud i butiken och gjort ditt val? Beställ snabbt och enkelt din skorsten via vår web-shop. Kontakta oss för professionell rådgivning!


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Jag har länge funderat på det här med kamin. Vad gissar ni att det kostar att skaffa en enkel kamin samt skorsten osv till ett nybygge?


Denna murstock är inte på något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения