onsdag 14 oktober 2015

Täljstenskamin

En täljstenskamin har, förutom skönhet, egenskapen att hålla värme under lång tid. På vår hemsida hittar mängder av kaminer och närmaste återförsäljare. Täljstenskaminen främsta fördel är att den håller värmen under en lång tid.


Fördelen med den mjuka täljstenen är att ytan på kaminen aldrig blir brännhet. Det många uppskattar med täljstenen är att den inte bara har exceptionell . Om du vill ha en kamin som håller värmen länge, så är det en täljstenskamin du ska satsa på.

Täljstenen har en lång avsvalningstid vilket gör att värmen från kaminen blir mycket jämnare och varar längre. Att värma upp med en täljstenskamin tar . Hos Mariebergs hittar du täljstenskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken. Välkommen in - vi hjälper dig vid ditt köp av täljstenskamin ! Hitta din täljstenskamin hos Nordic Heating! Dels är täljsten mycket dekorativt men framför allt för sin miljövänliga och värmelagrande egenskap. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Men vad skiljer den från andra kaminer?

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sänk dina energikostnader med en täljstenskamin. NSPs täljstenskaminer är helt byggda i täljsten, till skillnad mot kaminer som är klädda på sidorna och toppen med tunna skivor av täljsten.


Vinsten blir en kamin med en vikt på den värmelagrande stenen som är mycket större. Din vinst blir hög värmeavgivning när brasan slocknat och en kamin som håller värmen så länge . En äkta täljstenskamin skapar en skön och behaglig atmosfär hemma hos sin ägare. Den kallaste vinterkvällen förvandlas till en skön upplevelse. Håll värmen längre med täljstenskamin ! BAUHAUS är återförsäljare av dessa snygga kaminer i grått.


Välj mellan glas på sidorna eller endast i fronten - vad som passar ditt ändamål bäst! Jag vill gärna höra lite om hur en täljstenskamin fungerar jämfört med braskamin som vi har i dag. Vi ska bygga nytt och då kan vi passa på att. Allt i Murning i Karlshamn erbjuder vackra täljstenskaminer som klarar att värma upp stora ytor. Uppvärmningen tar lite längre ti men när stenen väl blivit genomvarm efter en stunds eldning ackumulerar den värmen.


Contura täljstenskaminer finns i flera storlekar. En liten täljstensmodell täcker uppvärmningsbehovet i torpet eller . Stora glaspartier är signum för våra täljstensprodukter.

Den täljsten som används till våra kaminer är ljust grå, men kan variera från ljusa inslag till något mörkare och två stycken blir aldrig helt identiska beroende på att täljsten är ett naturmaterial med naturliga skiftningar i färg och mönster. Med en täljstenskamin kan du lagra värme i ett sk värmemagasin. Täljsten eller olivinsten släpper ifrån sig värmen under lång tid efter att elden brunnit ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения