fredag 23 oktober 2015

Andersen täljstenskamin

Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik. Behaglig värme från en klassisk gjutjärnskamin i högsta kvalitet.


Denna modell är klädd med täljsten både på sidorna och uppe på toppen vilket gör . Scanspis Andersen 8-är en gjutjärnskamin som levereras i svart konvektion eller med sidor och topp i täljsten. Båda har samma stora brännkammare.

Värmen kontrolleras enkelt. Kaminen levereras i svart och finns som konvektionskamin eller med täljsten på sidor och top. Kan få tag på en scanspis Andersen för ett bra pris. Den är på 4kw så inte så stor men tror den kommer räcka till för rummet den kommer stå i är cirka 15moch hela nedervåningen kanske är på 40m2. Några fråger, Nån som har en andersen kamin kanske kan berätta om kvaliten?


Många strålnings och konvektionskaminer finns i dag i flera utföranden där man kan välja till täljsten (eller annat massivt material) runt kaminen för att få en längre avsvalningstid. Då har man skapat en värmelagrande kamin ”ju mer massa ju längre avsvalning”. Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat.


Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin.

Om de isolerande plattorna i din braskaminen har gått sönder, går det ut över kaminens förbränning. Som tur är är det lätt att byta sten i braskaminen, så du får ut maximalt av veden. När de nya plattorna är på plats i kaminen är den redo att tändas upp – nu med optimal förbränning och . Hej, Dags att sälja vår täljstenskamin då vi bytt till annan. Den värmer gott och ger lite drygt kW har jag för mig.


Säljer den billigt för den behöver lite omsorg i form av nya invändiga stenar (porösa stenar-man kan byta dess själv) och den behö. Innan du slår till och skaffar kamin finns det några saker att reda ut. Läs våra frågor och svar så kommer du en bra bit på vägen!


Företaget är beläget i Nyköping och har mångårig erfarenhet inom branchen. Konvektionskamin mått och installation. Täljstenskamin mått och installation. I den här manualen får du instruktioner om hur du installerar din kamin samt skötselråd och tips.


Markus och Mikael Andersson , delägare. Företaget finns i Lindesberg, men välkomnar kunder från Otto E Andersens Gata. Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt . En murspis är en kamin som är inklädd av plattor i leca-betong.


Gamla kakelugnar har oftast en massa tegel, moderna kakelugnar består av starkare material som exempelvis täljsten och olivin. Gjutjärnskaminen Andersen är en enkel, klassisk modell som trots sitt lilla format är mycket effektiv. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys.

Glasban används till tätning mellan kaminglas och stålram. Drevgarnslim används vid tätning av tex. Vid köp av lösmeter gäller dubbla meterpriset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения