fredag 16 oktober 2015

Golvvärme lk

Enkla och smarta system för golvvärme i alla miljöer. LK levererar inte bara produkter utan även hela systemlösningar. Vi har lösningar för installation i träbjälklag, ingjutning i betong samt för bärande golv. LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer.


Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Finner du inte svar på just din fråga är du varmt välkommen att kontakta något av våra regionkontor.

Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Dessutom är det lätt att installera. Vi kan få fram allt gällande LK :s sortiment vi har alltid lägtsa pris på LK ! Golvvärme , upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet.


Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Vattenburen golvvärme för upp till m2.

För så kallad flytande förläggning. Paketet innehåller allt du behöver. Kopplas enkelt till befintligt radiatorsystem. Inkluderar isolerade spårskivor i EPS material. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Elektronisk ljudlös rumstermostat med Triac-utgång och elektronisk återföring. För bästa energieffektivitet arbetar rumstermostaten med s. Självmoduleringsteknik anpassar avgiven golvvärmeeffekt i förhållande till . Både bra och dåliga erfarenheter mottages tacksamt. Håller på att renovera hallen, ska lägga klinkers direkt innanför dörren.


Har tagit bort det gamla knarrande brädundergolvet och riktat upp golvbjälkarna (dessa var av rejäl dimension, 90mm breda!) samt satt kortlingar, varefter jag skruvlimmat 22mm golvspån. Vi har golvvärme för alla sorters bjälklag och även specialvarianter när det är lågt i tak. Under den här tiden har vi utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem så att det har blivit ännu mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt, samt lätt att installera. Isolerskiva i EPS, med st spår för rörförläggning med LK Universalrör 16.


Långtidslast kPa ( kompr. på år). Instruktionsvideo för installationer med LK EPS golvvärmesystem.

Ett lågbyggande system idealiskt. Ett fördelarskåp för golvvärme inbyggnadsmodell. Fabrikat LK med vit lucka och ram. Inbyggnadsmått 800x780x1mm vikt kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения