måndag 26 oktober 2015

Borö ackumulatortank

Här hittar du rätt ackumulatortank till rätt pris! Vi har ackumulatortankar i olika storlekar för olika behov. Här säljer vi tillbehör till Borö ackumulatortankar.


Om du önskar beställa en ackumulatortank med tillbehör som beredare, slingor m. Ackumulatortank Borö Tida 500L, dolda anslutningar. En rektangulär isolerad ackumulatortank i vitlackerat utförande.

Fördelaktiga yttermått gör att tanken klarar smala dörröppningar. Tanken kan utrustas efter ditt behov med förrådsberedare . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Isolerad rund vit ackumulatortank med front anslutningar. Rund isolerad bufferttank med vitlackerad stålplåt. En smaltank på Ø4gör den enkel att placera i trånga.


Mycket användbar buffert-, knäpp- eller volymtank för en effektivare gång.

TIP-modellen är en rund välisolerad tank med . Välj ackumulatortank i undermenyn för att läsa mer om produkterna. Den är bestyckad med slingor i botten (ex förvärming av vv) en skiktplåt och en slinga högst upp för toppvärmning av vv. Jag har radiatorer i alla rum utom två där det är golvvärme. Planen är att utnyttja det befintliga radiotorsystemet (vattenburet såklart) och sedan sätta in en vattenmantlad kamin av typen Olymberyl Aidan kW och en Borö 750L ackumulatortank.


Jag bifogar ett flödesschema på hur jag har tänkt. Som ni (förhoppningsvis) ser är det ett öppet system med kaminen på . Modellen har nu anpassats i storlek och design för att få ett smäckert utseende och samtidigt vara en lätt produkt att hantera och transportera. Borö solfångare SRC Gär testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP. Solfångaren kan användas tillsammans med en egen befintlig ackumulatortank eller i något av BoRö. En shuntventil- Borö reglerar temperaturen på vattnet i ditt radiatorsystem elle golvvärmesystem.


En rund isolerad tank med ytterhölje av rep- och slagtålig plastplåt. Tanken är isolerad med 1mm mineralull i sidorna och med. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. En isolera rektangulär ackumulatortank i vitt utförande med fördelaktiga yttermått.


Tanken går att utrusta med slingor, beredare, solslinga . TIDA rektangulär isolerad tank Vitvarumodell med dolda toppanslutningar lämplig vid bl. Jag har visst glömt att uppdatera tråden, om nu någon är intresserad av hur det gick. Pannan blev alltså en ny Baxi 30kW och st tomma Borö 7lit.

Tanken var att sedan hitta ytterligare en lämplig beg. Förutom våra egna tankar så erbjuder vi ett brett sortiment av runda ackumulatortankar från nordens största tillverkare, BORÖ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения