tisdag 27 oktober 2015

Polermaskin rusta

Den är lackad i silvermetallic och har små repor efter automattvätt och är lite matt och saknar lyster på vissa ställen. Det finns både med enkel trissa och dubbel i rätt prisklass. Förbjudet att använda Polermaskin från Micro? Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör.


Välkommen till PriceRunner!

Jag tror att man kan få ganska bra priser. Eller var det något annat du hade i baktanke, mark77? Man får vad man betalar för.


De flesta får dock mer för pengarna än om de hade . Alla dessa Cyclo kopior har samma varvtal, kommer från samma fabrik där beställaren väljer färg, logotype t. Diskussion oRusta polermaskin med dubbla trissor 199:- (399:-) i AutoPower Forum Bilvård. Jag var ut på Rusta och köpte en polermaskin med dubbla huvuden för några veckor sedan.

Upptäcker dock direkt att det inte går att ställa in varvtalet. Lämnade raskt tillbaka den till Rusta och . Fördelen med en oscillerande maskin är att risken för brännmärken i lacken blir mycket liten, dock får du inte samma glans på lacken som med en maskin med ett huvud. Jag gillar enhuvade maskiner mer, dock bör du undvika . Biltema och Rusta maskiner. Hej, köpte en sån där billig polermaskin med enkel kudde på typ Rusta och tänkte polera båten med polish och sedan lägga på vax. Blev dock lite osäker vilken polerhätta som ska användas när så vill kolla detta med er innan jag gör fel :-) Fick med en lammull och en frotté hätta (se bild).


Den maksinen funkar hur bra som helst. Proffs maskinen(cyclo) är klart för dyr och inte alls så bar som vissa vill att den skall vara. Den från Rusta är en sån man håller i runt motorn och har en ganska stor roterande polerhätta men den är på tok för slö medans Flexen har mindre polerhätta men maskinen påminner mer om en halvstor vinkelkap, stark som en oxe så man får se upp så man inte går igenom på kanter och hörn eller . Och då undrar jag ju naturligtvis om denna är något att ha.


Frågan är ju hur bra funkar den? Det är väl den som närmast kan jämföras med en riktig polermaskin , jag har tyvärr inte hunnit prova den än, men den borde fungera tycker jag. Re: Vinkelslip från Rusta. Har några Bruksbo: - en 18V skruvdragare, år välanvänd - inga problem.


Stora cirkelsågen med laser, år, rätt välanvänd - inga problem - sticksåg, nej visst ja, det är en Bosch ;) - lilla vinkelslipen, ett halvår, kapat spirorör, lecablock, armeringsjärn-inga problem - polermaskin.

Tror att den maskin som finns på rusta möjligen kan vara samma maskin som Micro Bildelar sälger. Fungerar utmärkt, kostar 995kr och har två trissor. Dock är dom skumgummitrissor som micro säljer lite väl stora, använder själv andra trissor.


Körde över skrovet på en B31:a idag och det tog c:a minuter . D hadde en sådan förra sommarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения