onsdag 21 oktober 2015

Ac kompressor saab 9 3

Bästa priserna på högkvalitativa delar, rabatter. SAAB - , 9-Cabriolet. AC - kompressor av hög kvalitet framtagen för att enkelt kunna ersätta befintlig trasig kompressor. Kompressor , klimatanläggning.


Säljes som komplett enhet utan slangar. Jag har tyvärr råkat ut för lagerras på min ac - kompressor.

Har sökt en massa här på forumet men inte hittat nån info direkt. Går det på nåt sätt att byta lagret som sitter på kompressorn så man slipper tömma systemet och byta hela kompressorn? All info i ämnet är välkommet. När det är varmt ute räcker det att trycka på AC -knappen för att på några minuter känna en behagligt ren och frisk luftström i hela bilens kupé. Det är delvis tack vare AC -kompressorn i din Saab $serie som detta är möjligt.


Om denna inte fungerar, finns det möjliga anledningar: antingen är AC -kompressorn på din Saab. Ska hjälpa en kompis med att byta kompressorn. Behöver man några specialverktyg?


Några speciella grejer man ska tänka på?

Allt med ester-olja och sånt har . ACC:n på bilen funkar inte och tydligen ska det vara kompressorn som är kass. Har fått tag på en ny och tänkte byta den själv. Har läst en del på andra forum och som jag fattat det så ska det räcka att man byter kompressorn och sedan låter en . Om du har frågor kring hur du skall välja ac - kompressor till din SAAB, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.


Varan har lagts i varukorgen! Saab - AC Compressor parts are in-stock and available. Låter det fast ACn är avslagen så är det inte kompressorn det är fel på. Fabrikat, Serie, Modell, Årsmodell, Volym, System. Also ganz kurz was zu mir, weil ich ganz neu bin.


Ich bin Austauschstudent in den USA und wollte mir für die Zeit ein Auto kaufen. Während meiner auf Craigslist habe ich einen Saab gefunden. De bedste priser på højkvalitetsdele, rabatter.


Enormt merkevareutvalg til lave priser. Spezifikationen: Modell Nr. Get a free detailed estimate for a repair in your area. The parts and labor required for this service are.


Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Se denne fælge på din bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения