måndag 26 oktober 2015

Värmestrumpor

Jämför priser och läs recensioner på Skidutrustning. Välkommen till PriceRunner! Vi har det största sortimentet! Dessutom erbjuder vi Fri frakt, 90-dagars öppet köp , ångerrätt och en unik nöjd-kund-garanti.


Läs mer om Therm-ic Shs-Ski Complete, värmestrumpor unisex. Trygg handel med Prisgranti och 3Dagars Öppet Köp.

De ultralätta litiumjonbatterierna varar i upp till timmar. Värmande XITANIT- material och värmeelement på utsidan av strumpan. Strumpan kan tvättas i 30°. Paketet innehåller strumpor och två batterier. Specifikationer: - Batteripacket kan användas med alla Therm-ic värmestrumpor - värmeinställningar - Impulskontroll . Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik!


Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst ka. Nu slipper du frysa om tår och fötter under bistra vinterdagar! Den batteriuppvärmda värmestrumpan håller värmen perfekt vid jakt, fiske och andra vintersporter.

Stelfrusna fötter kan förstöra en efterlängtad skiddag, eller få den mest hängivna hockeyföräldern att tappa stinget på läktaren. Som lösning på problemet finns ett växande utbud av värmande sulor. Finns ju även neoprenliknande sockor som är ganska varma.


Inget jag provat med trots 45NRTH stövlar och elsulor som värmer allt utom tårna inkl feta ullsockor så blir mina tår köldskadade. Kritvita och känselbortfall efter 3- 4timmars turer. Ska satsa på värmestrumpor.


LemmeL 2inlägg år sedan. Nasa-strumporna är vanliga sockar med små aluminiumtrådar invävda i sig. Dom reflekterar värmen tillbax mot kroppen och funkar ok. Problemet är att om man är kall så reflekterar dom kylan oxå. S Elsulor är gott att ha, . Varma pjäxor kalla fötter?


Vi bör ta hand om våra fötter. Det kan vara allt från kyla, vara dåligt kläd sjukdomstillstån skada, osv. Det som är gemensamt är att det i de flesta fall upplevs som obehagligt och kan i värsta fall orsaka . Med Arctic sockar på fötterna vid alla sorters utomhusaktiviteter under den kalla årstiden håller du dig garanterat varm.


Sockarna, i funktionsmaterial med invävda aluminiumtrådar, har sitt ursprung i rymdteknologin och reflekterar kroppsvärmen mot foten samtidigt som kylan reflekteras nedåt. Använd enbart dessa eller ha .

Batteriuppvärmda strumpor till friluftsliv - lämplig för personer som lätt fryser. Beskrivning Värmestrumpor i tunt lycra- material. Värmeslingor finns i vaddelen, ovanpå foten och runt tårna. Termiska insulor finns i två former: traditionella isoleringssulor är enkla och kostnadseffektiva, medan elvärme kan rädda dagen för personer med dålig cirkulation. Ska du på annandagsbandy eller gillar du att vinterfiska på isen?


Kanske står du på toget och säljer varor eller står du ofta på pass i skogen . ALPENHEAT Värmestrumpa FIRE-SOCKS. Högpresterande uppladdningsbart Li-Ion batterier 3. Pjäxvärme från sulor eller värmestrumpor. Beställ på vår webbshop med en gång och sluta få skiddagen förstörd av frusna tår. Med ett par batteridrivna värmestrumpor slipper du frysa om fötterna! Med uppladdningsbart batteri och tre olika värmelägen!


Batteridrivna värmestrumpor som ger upp till timmars värme. Komplett med strumpor och batteripack! Sidas Pros VHeat Set är de första Sidas-strumporna med inbyggt värmesystem.


Designade speciellt för alla som har problem med kalla fötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения