måndag 5 oktober 2015

Gnosjö element 230v

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda.


Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, .

Radiatorn är helt ljudlös och luktfri. V levereras med väggfäste och anslutningsslad 230V levereras med väggfäste, golvfäste, sladd med stickpropp. Oljeradiator500W med elektronisk termostat, konvektor och nattsänkning. Användningsområdet för detta element är i lägenheten eller villan. OLJERADIATOR GNOSJÖ 500W ELEKTRONISK 230V 600X660.


Tack vare att radiatorn har konvektorer samt elektronisk termostat. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.

Kräver installation av behörig elinstallatör. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Väggfäste och golvställ ingår. Oljefyllda radiatorer Basic 230V med bimetalltermostat.


Utrustad med överspänningsskydd. Vi skickar enbart element inom Sverige. Termostatens bredd är mm, vilket ingår i angivna mått. Vår idé är att erbjuda smarta klimatprodukter till bra priser och hög kvalitet. Termo har egen utveckling och kvalit.


V radiatorer istället för 230V ? Ett oljefyllt element är en oerhört enkel konstruktion så varför skulle ett element från Gnosjö vara bättre? Jordad 230V kabel som är meter. Snabb leverans och fraktfritt. Varje radiator är maskinsvetsad med manuell övervakning för att säkerställa kvalitén.


Du kanske även är intresserad av. Elektronisk termostat 4V Gnosjö. Vi älskar att hitta lösningar som gör .

Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige. Mineraloljan fungerar som stabilisator och ger tillsammans med den elektroniska termostaten en jämn och behaglig värme över hela radiatorytan, vilket även spar energi. Den elektroniska termostaten är nogrann med en exak. Modeller med bimetall termostat 230V.


Sladd med jordad stickpropp. GNOSJÖ KLIMATPRODUKTER AB till köparen från det datum då den levererats från vår återförsäljare. Säljes med tillhörande konsoler och kopplingsbox.


De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. I 400V har vi en modell på 700W. Kopplingsbox för fast installation av element. Anslutningskontakt för snabb in och.


Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas. Beställ före 17:för leverans nästkommande vardag av lagerfört material. Artiklar som finns i lager är normalt tillgängliga för leverans nästkommande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения