måndag 5 oktober 2015

Cambridge öppen spis hörn

Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn. Elegant eldstad för hörnet ! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. Eldflamman kan du enkelt dimra med den medfölja. Svartlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträ.


Spis Stål Kräver skorsten.

Bidrar med både stämning och värme i rummet. Den är utrustad med behållare för bränsle på totalt liter. Hitta billigaste öppen spis skorstensfri hörn hos AllaAnnonser. I engelsk modell med riktig el utan rök.


Eldas med spisbränsle (medföljer ej). I eldstaden förbränns bioetanolen och skapar lågor som ser ut som en öppen eld. En timmes eldning kräver.


Cambridge är enkel att flytta omkring och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet.

Kaminens storlek: H cm. Endast ett fåtal kvar i lager! Ibland kan längtan efter en kamin i ditt hem kännas övermäktig.


Det är något speciellt att en lugn stund sitta och bara lyssna på en sprakande eld från en eldstad. Det finns något harmoniskt över en kamin, något . Skorstensfria spisar höjer mysfaktorn rejält och kan användas överallt där skorsten eller möjlighet till öppen spis saknas. Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria spisar, som möjliggör en levande eldstad i alla hem. Med de nya skorstensfria spisarna är det bara kreativiteten som sätter gränser.


Vem drömmer inte om att mysa framför en öppen brasa och uppskattar värmen som en sådan brasa avger under en kulen kväll? Men det är ju förstås inte alla som har förmånen att få bo i ett hem där en öppen spis finns tillgänglig. Som tur var finns det ett alternativ, något som under senare år har rönt stor popularitet i de. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen!


För ännu mer effektiv uppvärmning väljer du värmemagasin eller fläkt till din. This Pin was discovered by وفاء أبو عفيفة. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения