onsdag 1 april 2015

Oljefylld elradiator

Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd. Väggfäste och golvställ ingår.


Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! En oljefylld elradiator är bra på grund av många olika saker.

Här är fördelar med oljefyllda elradiatorer att ta i beaktande. Energibesparing och inomhuskomfort med oljefylld elradiator. Roland har mätt att energiförbrukningen på årsbasis tidigare legat kring 24. Under det senaste året, efter radiatorutbytet till dubbelverkande Yali Digital, kommer energiförbrukningen att ligga på ca 21.


Wh och då ingår även all . Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan. Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator , en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor. Alla tre har både fördelar och nackdelar.

I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor . Beställ allt inom Elradiatorer m. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Flera teorier används för att försöka svara på denna fråga, och slutligen ges ett förslag på en oljefylld elradiator, som enligt författarnas undersökningar borde vara optimerad för värmespridning. Nyckelord: Radiator, element, värmespridning, konvektion, värmeledning, elradiator . Se Radiatorer och hitta ett stort utbud från Pax på VVSochBAD. Sveriges största förhandlare på nätet!


Perfekt när du behöver tillskottsvärme i exempelvis sovrum, kontor, uterum etc. Oljefylld elradiator 500W. Denna kompakta och oljefyllda elradiator är utrustad med reglerbar termostat, belyst strömbrytare och stabila fötter. Bärhandtaget och den ringa storleken gör radiatorn enkel att förflytta och förvara.


Har en röd ljusdiod som indikerar när radiatorn arbetar. Termostathuset är monterat på radiatorns högra sida. Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för . Diskret placerad elektronisk termostat med exakt reglering.


Jämförelse mellan en öppen elradiator och en oljefylld elradiator av märket LVI. Båda har en effekt på 8W. Hur fungerar det i verkligheten?

Detta objekt skickas inom 3-vardagar. BESKRIVNING: Perfekt när du behöver tillskottsvärme i exempelvis sovrum, kontor, uterum etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения