måndag 9 februari 2015

Wirsbo golvvärme styrdon

Monteras på golvvärmefördelarens tilloppsventil. Packboxen lossas lämpligen med en ringnyckel mm. Två olika fördelarmodeller med styrdon. Till vänster RWG och till höger WGF, som säljs än idag. Har du andra styrdon oavsett fabrikat eller tillverkningsår rekommenderar vi ett byte för att livslängden inte avsevärt skall försämras.


Uponor behöver du inte byta styrdon.

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Wirsbo styrdon WGF 24V för golvvärme. Välkommen till PriceRunner! Filter: styrdon golvvärme. Hej och en fråga här till er som kan hjälpa mig.


Dessa tre styrdon är kalla eller i varjefall rumsvarma när man känner på dem. Golvvärme i flera rum eller på stora ytor. För att erhålla bästa möjliga värmekomfort behövs rumstermo- stater, styrdon och golvvärmefördelare WGF.


Dessutom kan anläggningen med fördel förses med en pump- och shuntgrupp som klarar erforderligt flöde och tryckfall.

Många pannor eller värmepumpar . Populäraste, Titel A-Ö, Titel Ö-A. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Monsteras på golvvärmefördelarens tilloppsventil. Självbärande av aluminiumplåt mm.


Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Termoelektriskt med lägesindikering och strömlöst stängd. Avstängningsventil vinkel. CoSy (golvgivare finns ej).


Styrdon för att öppna och stänga ventilerna för de enskilda slingorna på fördelaren. Slingorna för golvvärme är anslutna till en eller fiera centralt placerade fördelare. Påfyllning av vatten och avluftning av slingorna görs i. Lock med avluftningsventil. Fästdon för rörfördelare. Koppling R- 20xmm pePEX-rör.


Jag har tagit några bilder på styrdonen och fördelarna som jag hittade. Antal: - ELLER - Lägg till i önskelista.

I varje rum placeras en rumstermostat som skickar signaler till reglercentralen som i sin tur talar om för styrdonet om det ska öppna eller stänga slingan, beroende på inställd rumstemperatur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения