måndag 16 februari 2015

Spiskåpa lägenhet

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Spiskåpor för lägenhet är endast utrustade med spjäll med vilket luftflödet kan ökas repektive minskas beroende på om spjället är öppet eller stängt. Dessa produkter har ingen möjlighet att styra något aggregat. Spjället är timerstyrt, max min.


Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor.

Se hela Frankes utbud av Spiskåpor. Då är det möjligt att det finns en centralfläkt som betjänar flera lägenheter i fastigheten. I så fall är detta fläktsystem ett alternativ för dig.


Lösningen består av en motordriven spjällfunktion som sitter inmonterad i kupan. Grundflödet kan justeras in via en lucka i spjället. Bor du i lägenhet finns det gemensamt ventilationssystem som du får anpassa dig till. Fel typ av fläkt kan göra att ditt matos kommer in till grannen, eller att den gemensamma ventilationen störs.


Ofta är en enkel spiskåpa det som ska användas, som lätt kopplas till husets ventilationssystem. Vidareutvecklad design, effektiv belysning och nätt, fast volymdel.

Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Levereras med sladd och jordad stickpropp för anslutning till jordat vägguttag samt utluftdon. Timerreglerat spjäll 5–min.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Med ventilationskanal med central fläkt. Produktförslag Alliance lägenhet , spiskåpa.


Cabinet är spiskåpan som integreras helt mellan överskåpen i köket. Skåpluckan monteras enkelt på den löstagbara fronten. Forcering och den energisnåla ledbelysningen på kåpan fungerar både med infälld och utfälld front.


Enklast att nå mig på sms. Köp Franke Alliancefläkt 110. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller . En spiskåpa saknar egen motor, de nyttjar istället husets centralfläkt.


Då fläkten är placerad på t. System i kökskåpan: centralventilation lägenhet. Köksfläktar Med aggregat: I bostäder där man . Spiskåpa med slimmad design, en riktig hjälpreda i köket.

Filtren av metalltråd kan lätt avlägsnas och diskas för hand eller i maskin. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Franke Stil System 7väggmonterad spiskåpa , rostfritt stål För centralventilation och gemensamt utlopp Bredd och cmOsuppsugni.


Med montage inklusive kåpa samt injustering av luftmängder och borttransport av den gamla kåpan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения