fredag 6 februari 2015

Värmekabel för vattenledning

Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning.


I denna kategorin hittar du . Upplysningar om objektet.

Branden inträffade i en äldre 1½-plans sommarstuga med så kallad torpargrund och regelstomme av timmer. Yttre väggbeklädnad är utförd av stående träpanel. I torpargrunden finns vattenledning till ett uthus.


Denna vattenledning är försedd med en värmekabel för att förhindra . För att stänga av den helt behöver du ansluta en termostat, t. F-kan användas både invändigt och utvändigt för vattenledningar och avloppsrör. Max anslutningslängd för invändigt montage .

Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Polytenslang isolerad med PUR-skum och försedd med självreglerande värmekabel. Används där det är omöjligt att lägga normala kallvattenrör på frostfritt djup. För att maximera energibesparingen rekommenderar vi att montera en termostat. Montagesats består av: st ändtätning st skarvsats mellan värmekabel -elkabel . Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel.


Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig. Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage.


FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Vid montage utanpå vattenledning fixeras värmekabeln med tejp på vattenledningsröret. Därefter skall röret isoleras.

Vi har under många år haft problem med att vattnet frusit i vår sommar stuga med torpargrund där vattnet är draget under huset i 16mm koppar rör och en snurrad värmekabel runt dem och sedan issolering. Nu har vattenrören gått sönder igen och jag funderar på att byta ut rören till eller mm och . Hur dra in värmekabel i vattenledningen? Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. Ebeco Frostvakt förebygger enkelt skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar. Mobil:Frostvakten är en mobil värmekabel med färdigmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Altech Frostskyddskabel är en värmekabel för frost skydd av vattenrör.


Kabeln kan antingen installeras inuti eller utanpå röret. Den själv begränsande kabeln levereras på metervara, där du själv väljer läng samt i färdiga längder, från meter till meter. För de anslutningsklara värmekablarna medföljer en . Dessa används ofta vid installationer t. Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger . Värmesystem från DEVI erbjuder en mångsidig lösning för skydd av vattenledningar (inklusive dricksvattenledningar) mot frost. Isotermrör för vatten levereras med grått ytterrör, isotermrör för tryckavlopp levereras med ett rödbrunt ytterrör och ohms värmekabel (motståndskabel) som frostskydd.


Isotermrör består av ett innerrör PESDRPN 1(c=25) och ett ytterrör med ett isolerande luftlager, värme och kylreflekterande aluminiumfolie och . Rinnande vatten genom gnistrande kyla. Ett modernt vattenrör som är annpassat till vårt nordiska klimat. Välisolerat, med inbyggt frostskydd i form av en självreglerande värmekabel av 2-ledartyp som direkt ansluts till 2V -nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения