torsdag 26 februari 2015

Reservdelar till panasonic luftvärmepump

Här hittar du alla tillbehör och reservdelar till Panasonic och Chofu luft-luft värmepump. Reservdelar till värmepumpar. Beställ enkelt och bekvämt över nätet. Se om vi har den reservdel just du behöver!


Fläktmotorer Låter det illa i innedelen på din värmepump ? Då är det fläktmotorn som behöver bytas.

Vi säljer både nya motorer med keramiska lager samt att vi säljer utbytesmotorer där vi renoverar upp din gamla motor och monterar i keramiska kullager i den. Tydlig instruktion medföljer. Filter Efter ca 2-år kommer . Detta innebär att vi kan leverera reservdelar till de flesta modellerna som säljs på den svenska marknaden inom 1-dagar beroende på leveransadress. För övriga modeller så är leveranstiden 3-arbetsdagar. Vi lagerhåller de vanligaste reservdelarna såsom fläktmotorer, givare, fläktar och filter till Panasonic luftvärmepumpar.


Alla våra reservdelar till Panasonics värmepumpar är original reservdelar från Panasonic och har alltid års . Styr din värmepump från distans och reglera temperaturen via GSM. Kontrollera ditt Aquarea luftvattensystem var du än befinner dig, med IntesisHome.

Viftemotor til varmepumpe. Tuulettimen moottorin pumppuun. Levereras med KERAMISKA kullager. Till värmepumpens innerdel och ute-del.


Upptäck det stora utbudet av produkter och lösningar från Panasonic Sverige och läs om varumärkets historia. Luftvärmepumpar för värme, kyla och avfuktning. På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic. Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Vi har haft såna problem med våran panasonicpump.


Efter ca års tjat att den INTE funkar som den ska och att det är kallt inne och de har varit. Då vi står för alla delar i processen kan vi med gott samvete lämna års totalgaranti och års materialgaranti på våra AVT-modeller, vilket ger dig som kund en trygghet. Då vi är en generalagent för just Panasonic luftvärmepumpar i Söderköping har vi samlad branschkunskap och säljer enbart produkter av högsta kvalitet. Lager fläkthjul,NE,DKEW,EKEB,CKP Panasonic värmepump.


Sanyo uppköpt av Panasonic. Här beställer du dem, direkt över nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения