torsdag 12 februari 2015

Contura kakelugn

Så placeras din kakelugn. Modellöversikt med måttskisser. Se hela vårt stora sortiment! Vi tror att det är lättare för oss att växa med lönsamhet om vi satsar på att ha endast ett starkt varumärke.


Fläkt till äldre årsmodeller finns dessvärre inte att få tag på.

Denna kakelugn är slät och vit med rikligt ornamenterade detaljer på fotsims, mitthylla och kronkakel. Detta gör Allmoge 5till en tung klassiker att förtjusas över. Alla våra kakelugnar har långa rökkanaler och en kärna av olivinsten som magasinerar värmen. Carina 5har vitt, slätt kakel och ger exklusivitet åt rummet. Det dekorativa kronkaklet fulländar detta intryck.


På så vis sprids värmen snabbare från rum till rum och huset blir jämnare uppvärmt. Herrgård Classic 2är en vit och slät kakelugn med smakfullt intryck.

Mitthyllan bryter de raka linjerna och ger kakelugnen typiskt svenska drag. De långa rökkanalerna enligt den cronstedtska principen ser till att värmen . Idealiskt för eldning året runt. Sonya 5kan placeras i hörn eller mot rak vägg. Som extra tillbehör kan också kakelugnen fås med kakel runt om för fristående placering.


Gabriel Kakelugnar har hantverksmässig tillverkning av kakelugnar. Länkarna går till contura. De ger värme till själ och hjärta! I vår butik hittar ni allt som hör till bastu och braskaminer.


Golvplåtar, tändbriketter , bastudofter, värmefläktar (ecofan) och mycket mer. Titta in på vår sida för tillbehör för en så bekväm eldningssäsong som möjligt. Vi har ett brett sortiment av kakelugnar. Hos oss hittar du moderna kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Köp din kakelugn till billigt pris.


Det verkar som att man utan problem kan. Nedmonterad utan sprickor Ring för mer info.

Flerkanaliga rökgångar avger maximalt med värme till värmemagasinet. Verkningsgraden är hela och det tar ett helt dygn för en kakelugn att svalna helt efter eldning. Vill du veta mer, kontakta oss så besvarar vi era frågor.


Vi gör installationer i större delen av Örebro län. Se märkskylt på kakelugnen. Contura kakelugn Täljsten ca ton. Rumsuppvärmning i bostadsbyggnader.


Modern version svenska-kakelugnen- contura - kakelugn -allmoge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения