onsdag 18 februari 2015

Värmekabel för vattenrör

F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad.


Lång värmekabel för vattenrör på vintern då det är kallt ute.

Värmekabel gör att vattnet inte fryser till is. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . VÄRMEKABEL HOME HEATING EASYCOSY METER. Skydda dina rör mot frostskador När rör utsätts för minusgrader kan ansamlingen av is leda till att de spricker.


Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel. Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig.

Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering. Upplysningar om objektet. Branden inträffade i en äldre 1½-plans sommarstuga med så kallad torpargrund och regelstomme av timmer.


Yttre väggbeklädnad är utförd av stående träpanel. I torpargrunden finns vattenledning till ett uthus. Denna vattenledning är försedd med en värmekabel för att förhindra . Vi har under många år haft problem med att vattnet frusit i vår sommar stuga med torpargrund där vattnet är draget under huset i 16mm koppar rör och en snurrad värmekabel runt dem och sedan issolering. Nu har vattenrören gått sönder igen och jag funderar på att byta ut rören till eller mm och . Vi ska sätta in värmekabel i vattenrör för dricksvatten.


Slang m, värmekabel m. Risk att värmekabeln på grund av vattentrycket vandrar upp mot huset? Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V. Självreglerande, anpassar sig efter omgivningens temperatur och kan läggas såväl inuti som utanpå rör.


Passar för de flesta situationer av frostskyd t. Maximal kabellängd: utvändig 1m, invändig m. Självbegränsande värmekabel för rör. Det räcker många gånger inte med enbart värmeisolering utanpå vattenrör, sprinklersystem, avloppsledningar och oljerör för att ge tillräckligt skydd under vintern.

Våra självbegränsande värmekabelsystem är konstruerade för att kunna skydda rörledningarna från frostsprängning och . Altech Frostskyddskabel är en värmekabel för frost skydd av vattenrör. Kabeln kan antingen installeras inuti eller utanpå röret. Den själv begränsande kabeln levereras på metervara, där du själv väljer läng samt i färdiga längder, från meter till meter.


För de anslutningsklara värmekablarna medföljer en . Levereras utan avslutningar, termostat eller kallkabel. Kär godkänd för montering i . Frusna rör är ett problem när kylan kryper ner i vårt land. EVP har produkter för att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Våra produkter är allt från värmekabel med sladdställ till anpassade längder på löpmeter och färdiga slangar med inbyggd värmekabel. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Vanliga applikationer är golvvärme, frostskydd i vattenrör , snöfria markytor, garagenedfarter, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения