tisdag 10 februari 2015

Inomhus kamin

Sugen på att skaffa en skorstensfri kamin ? Här kan du läsa om fördelar och nackdelar med rökfria kaminer. En kamin är en del av din inredning, och förutom att den höjer stämningen och temperaturen samtidigt som den kan sänka dina uppvärmningskostnader så höjer den också värdet på ditt hem. Den är en investering på alla sätt och vis. Låt en braskamin eller spiskassett från Keddy sprida värme och bli en vacker och .

Vi har även gasolkaminer för att ha inomhus som ger dig snabb uppvärmning och gjutjärnskaminer som gör det möjligt för dig att värma mat och dryck. För att du ska ha nytta av din kamin oavsett om det är en gasolkamin eller skorstensfria kaminer och eldstäder har vi utmärkt bränsle så som ved och pellets. Lär dig hur man eldar i en kamin på bästa sätt.


När du väl vet hur du ska göra och vilka brännmaterial som är bäst går det snabbt och enkelt varje gång. Att elda rätt i din kamin ger stadigare och tryggare värme. Det sparar stora resurser för både dig och naturen.


Använd inte vått eller olagrat trä.

När beslutet är fattat att köpa en kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken eldstad det ska bli. Storleken är kanske det viktigaste valet – Contura finns i storlekar från den lilla kaminen som passar i torpet till majestätiska pjäser för en sal. Mät utrymmet där kaminen ska stå och kontrollera avståndet . Perfekt för kalla vinterdagar! Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt.


Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Kaminer är mycket populära, speciellt bland de som bor i nordiska länder där vintern är lång, mörk och kall. En kamin kan hjälpa dig att värma upp ditt hem, antingen som huvudkällan för värme eller som ett stöd. Många av dagens kaminer är utrustade med fönster så att du kan njuta av de vackra lågorna samtidigt som du . Skorstenen är flexibel och kan vinklas och dras snett inomhus så att du kan montera skorstenen på det snyggaste sättet. Premodul kan också monteras på husets yttervägg.


Illustrationen nedan visar möjliga monteringar av kamin med. Liten (210x170mm), lätt, smidig kamin för grillkol, briketter eller liknade.

Kan även eldas inomhus med spritbrännaren Z-aim Cozy, suveränt för vakjakt på vildsvin etc. Polar´n är lätt att använda som värmekälla utan att riskera att bränna upp kläder etc. Våra fristående modeller är mycket lämpade att använda som stilrena rumsavdelare och en fristående Bio kamin har dessutom fördelen av att vara ett flexibelt element i inredningen. Om du vill möblera om och flytta kaminen till ett annat läge i bostaden låter det sig enkelt göras utan några monteringsproblem.


Har du bestämt dig för att köpa en kamin från Morsø? Klicka nedan så hittar du närmaste Morsø-återförsäljare som kan ge dig goda råd. Om du är intresserad av våra produkter kan du ladda ned en katalog nedan. Detta gör att kaminen avger värme många timmar efter att elden har slocknat. På så sätt används veden effektivt genom att värmen som produceras i den miljövänliga förbränningskammaren samlas i värmelagringsstenarna uppe på toppen.


Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin , men vill slippa röken? Fundera på en kamin utan skorsten. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Längtan efter att kunna tända en brasa inomhus väcks ofta när vintermörkret sänker sig där ute.


Spraket, doften och de dansande lågornas varma färger ger en svårslaget ombonad känsla. Men självklart har en kamin också en högst praktisk funktion och är en utmärkt kompletterande värmekälla för dig som har otillräcklig . Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris. Badrum Bil Båt Eldstad Grill Hem Hus Husbil Husvagn Hästsläp Inomhus Kamin Kök Trailer Trädgård Uterum Utomhus Växthus Öppen spis . Eftersom den varken har en skorsten eller riktig eld slipper du både rök och sot som annars kan smutsa ner möbler, golv och tak inomhus.


Däremot får du, precis som med en riktig eldsta en behaglig värme att njuta av. Den bästa inredningen och härlig inspiration – få ELLE Decorations nyhetsbrev helt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения