tisdag 24 februari 2015

Sängbord utan ben

Högt, lågt eller vägghängt? Hos oss hittar du sängbord i olika stilar och prisklasser. Snygga nattduksbord som får ditt sovrum att kännas större, hur bra låter inte det? Vi har scannat av utbudet och hittat de finaste borden.


Ett sängbord som sitter på väggen skapar luft längs med golvet och gör att rummet känns mycket rymligare. Perfekt för sovrummet som inte är stort som en hotellsvit.

Lådfronter i sprayad MDF, stomme av MDF med ek faner och ben i massiv ek. Ladda ner högupplöst bild . Köp sängbord online hos Chilli. Köp billiga sängbord på nätet från Trademax. Välkommen till vår webbutik! Ett bra sängbord tilltalar inte bara till vår designestetik utan ska samtidigt tillhandahålla smarta funktioner och olika förvaringsmöjligheter för alla dina nattliga väsentligheter inom ett tryggt avstånd.


Precis så gick det till när Wilma sängbordet gick från idé till ett färdigt sängbord. Material: Ek, svart, valnöt och vit.

Vissa av våra nattduksbord är större än andra, vissa har låga ben och andra högre. Om du har en sänggavel kan det bli väldigt snyggt att ha ett sängbord i samma färg som den. Vi har sängbord med skåp och med lådor och här hittar du även annorlunda modeller. En del av sängborden kan du luta som en stege mot.


Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från IKEA. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på sängbord.


Välj bland ett stort urval av sängbord av olika material. Dream sängbord från danska Montana med en låda och ett större öppet fack. Här hittar ni Dream i sex olika färger, men den finns i ett stort antal andra färger. Vänligen kontakta oss för mer information kring dessa färger. Jag var lite orolig över hur det skulle gå att öppna lådorna av garderoben som står bredvid min sida av sängen men i och med att garderoben är så pass grund (cm) så . Fina sängstommar och gavlar i all ära, men att bädda madrassen direkt på golvet är helrätt.


Njut av renheten (till och med utan beslag). Litet skåp som passar som sängbord eller avlastningsbord. Abisko sängbord från Mavis. Svarvade ben samt massivt svarvat mässingshandtag.

Design: Sabina Grubbeson. Byrån finns även i utförande rökt ek. Ett litet, läckert sängbord utan onödiga ytor som kan samla damm och utan några ben som är i vägen vid städning.


Fästs på väggen med två skruvar. Matchar PKEKs övriga sortiment för sovrummet - sänggavlar, bänkar, piediestal, stegar, bord och krokar. Sängbord med låda i vitt och svart.


Delta serien har höga ben vilket ger en snygg modern design samt underlättar vid städning. Tror jag är inne på små sängbord utan ben , men vad ska man ha för lampa till sådana? Denna idé va rolig, men vet inte om den är så bra att läsa i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения